FIZIČKI NAPAD NA KOLEGU / Trener lijepe Slovenke izazvao incident

Image

Treću medalju Tine Maze na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu pomalo je zasjenio fizički napad njenog trenera Andree Massija na trenera u tehničkoj ekipi slovenske reprezentacije Mitju Kunca, objavili su u petak slovenski mediji.

15.2.2013.
12:05
VOYO logo

Odmah nakon druge utrke veleslaloma, u kojemu je Maze zbog nešto slabije prve vožnje osvojila srebrnu medalju, Massi je rekao da su mu slovenski treneri upadali u radio-vezu na frekvenciji koja rezervirana za komunikacija između njega i Tine, i to baš kad joj je pred prvu vožnju davao uputstva kako odskijati zahtjevnu prugu.

Massi je navodno pred šankom hotela "Tauernblick" fizički nasrnuo na Kunca i vrijeđao ga, ali su ih prisutni kasnije uspjeli razdvojiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako navodi mariborski list Večer, incident u hotelu dogodio se pred više članova slovenskog skijaškog saveza i sponzora koji financijski podržavaju slovensku skijašku reprezentaciju.

U slovenskoj reprezentaciji kažu da se radilo o potpuno slučajnom upadanju u Tininu frekvenciju, te da se to događa i drugima, ali su iznenađeni Massijevim prijetnjama i uvredama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je pri tom koristio izraze kao što su "amateri" i "partizani", navode u petak slovenski mediji pozivajući se na one koji su vidjeli incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo