TRENER HAJDUKA PRED NOVINARE POSLAO POMOĆNIKA: / Ubrzo otkriveno što se dogodilo Tramezzaniju

Image
Image

Hajduk je kao domaćin na Poljudu svladao Šibenik sa 1-0

20.3.2021.
20:23
VOYO logo

Trener Hajduka Paolo Tramezzani nije se nakon pobjede protiv Šibenika pojavio pred kamerama nego je umjesto njega došao pmoćnik Attila Malfatti. Razlog tomu je što je prvi trener ostao bez glasa.

Image
ZABIO ZA POBJEDU I POSTAO NOVI JUNAK BIJELIH: /

'Nevjerojatan osjećaj. Ovo sam sanjao cijeli život. Žao mi je samo zbog jedne stvari'

"Znali smo da nas čeka teška utakmica, Šibenik je odlična momčad, vrlo dobro organizirana. Imaju kvalitetu u napadu i sredini i na to smo bili spremni. Pripremili smo igrače na to da danas moraju biti koncentrirani na svaki detalj i moram reći da su svi vrlo dobro obavili svoj posao. Vrlo smo zadovoljni jer nam je ova pobjeda izuzetno bitna", kazao je Malfatti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Sretni smo jer znamo koliko ljudi u Splitu vole ovaj klub i ono što želimo je vratiti na teren Hajdukov duh. Danas su dva mladića Marin Ljubičić i Stipe Biuk zaigrali, i pružili vrlo dobru partiju te nas učinili vrlo ponosnima. Radi se o dva igrača rođena 2002. godine, koji su danas odlično odigrali, potpomognuti s iskusnijim suigračima. Zato smo zaista zadovoljni", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S nova tri boda Hajduk je stigao na četvrto mjesto sa 36 bodova, koliko ima i peta Rijeka koja je odigrala susret više, dok je Šibenik ostao šesti sa 26 bodova.

Na vrhu je Osijek sa 58 bodova, jedan manje uz dvije utakmice manje ima drgi Dinamo, dok je treća Gorica sa 48 bodova. Na dnu je Lokomotiva sa 20 bodova, dva više ima deveti Varaždin, a četiri više sedmi Slaven Belupo i osma Istra 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo