KRSTIČEVIĆ ZA RTL DANAS / Trener Hajduka kao novo pojačanje u HNS-u?

Nakon dugo vremena uprava Hajduka odlučila je ukazati povjerenje jednom treneru na duži period. Unatoč lošim prognozama na početku sezone, Mišo Krstičević drži se na drugom mjestu HNL-a, a uspio se plasirati i u finale kupa. Za RTL Danas poručuje: "Osvajanje nije imperativ, sezona je već uspješna!".

20.4.2013.
18:41
VOYO logo

Petnaest mjeseci Miše Krstičevića - nakon naprasnog odlaska Balakova, Mišo se zadržao duže i napravio više od očekivanog. Financijskim dubiozama opterećen, Krstičević je posložio Hajdukove bebe koje su izborile vrhunac sezone - finale Kupa.

"Činjenica je ako osvojimo kup da je to jedan ljepši ulazak u Europu, nego plasamn kroz drugo ili treće mjesto, jer Dinamo je već prvak, to osvajanje kupa nije imperativ ali bilo bi ga lijepo osvojiti", izjavio je za RTL Danas MišoKrstičević, trener Hajduka.

S tim se možda neće složiti uprava koja šuti o novom ugovoru. Mnogi smatraju da Mišo može biti miran jer čeka ga  posao u stožeru Igora Štimca.

"S obzirom da sam s Igorom dobar i da se znamo već niz godina da smo radili skupa u Zagrebu, sad su to naklapanja 'ići ćeš tamo ako ne vamo'. Mislim da je to prerano govoriti. Mogu reći da sam sretan što sam bio dio jednoga Hajduka kao igrač, sada kao trener, i mislim da sam s time sve rekao", dodao je.   

Puno je toga rekao i o sucima, zbog čega je novčano kažnjen.

"Činjenica je da to nije loše suđenje već klasične fatalne greške u stvarima koje donose bodove".

A donijet će, kaže, ti mladi igrači s kojima trenira uskoro i nešto novaca.

"To su sve bili anonimni igrači, danas su to igrači koji imaju svoju tržišnu vrijednost. Lijepo je kada se vratiš i kad ostane nešto iza tebe, tako da bi mi sami sebi i klubu htjeli podariti taj trofej", poručuje Krstičević.

Rasplet u finalu Kupa možda da odgovor na pitanje je li Mišo dugoročno rješenje za splitske probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo