lovrenu nije lako / 'Trebao je riješiti muke u obrani, a on je samo pogoršao stanje'

Image
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Iako se u prvih par pripremnih utakmica činilo kako će Dejan Lovren biti odlično pojačanje za Liverpool, njegova je forma otada u konstantnom padu, pa je u izboru dnevnog lista 'Liverpool Echa' proglašen najgorim ljetnim pojačanjem Liverpoola

19.11.2014.
9:51
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren u izboru je dnevnog lista Liverpool Echa proglašen je najgorim ljetnim pojačanjem Liverpoola.

Iako se u prvih par pripremnih utakmica činilo kako će Lovren biti veliko pojačanje za Liverpool, njegova je forma otad u konstantnom padu, a navijači 'Redsa' ogorčeni su što je branič na kojeg je potrošeno ogromnih 20 milijuna funti zasad ispao potpuni promašaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Liverpool je iz Southamptona doveo najskupljeg braniča u povijesti. No forma Dejana Lovrena zadaje muke navijačima. Lovren je trebao riješiti Liverpoolove muke s obranom, ali umjesto da to napravi, on je pogoršao stanje. Griješi u osnovnim stvarima i nema komunikaciju s ostalim igračima u obrani'', piše Liverpool Echo.

Kao najbolje pojačanje u Echu smatraju španjolskog lijevog beka Alberta Morena dovedenog iz Seville za 12 milijuna funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo