NOVA INICIJATIVA / Trčite ulicama Zagreba zajedno s ekipom

Image
Foto: PR

Nike + Run Club već, između ostalog, postoji u SAD-u, Velikoj Britaniji, Australiji, Grčkoj, a od utorka se i Zagreb upisao na listu gradova u kojima je moguće priključiti se ekipi i jednom tjedno, u društvu trkača entuzijasta, trčati ulicama grada.

25.9.2013.
13:00
PR
VOYO logo

Kako je objašnjeno na predstavljanju od 1. listopada zajednička druženja će se organizirati svake srijede u 18 sati, u Nike trgovini u Ilici 10, nakon čega će se članovi kluba preseliti na zagrijavanje u Zagrebački plesni centar.

Treninzi N+RC-a će trajati oko sat i pol i uključivat će zagrijavanje, istezanje i trčanje, a sve će to pratiti i nadzirati treneri s Kineziološkog fakulteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postati članom N+RC-a vrlo je jednostavno, objašnjeno je na svečanom otvaranju, potrebno je samo voljeti trčanje, doći u u Ilici 10 i besplatno se učlaniti.

Među N+ RC članovima su i poznati hrvatski glumac Slavko Sobin, hrvatska košarkašica Iva Ciglar te pjevačica Sara Renar. Iako potpuno različitih profesija svo su troje zaljubljenici u trčanje i oduševljeni su ovom inicijativom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR

"Ideja da trčimo ulicama grada mi je vrlo bliska jer sam i sam osoba koja kada trči trči po gradu. Volim odgađati stvari, pa mi je stoga najjednostavnije kada dođem kući presvući se u trenirku i tenisice i istrčati iz stana. Trčanje me opušta, omiljena mi je rekreacija i zato sam spremno postao članom ovog kluba", ispričao je Slavko Sobin, glumac poznat po ulozi u RTL-ovoj seriji 'Ruža vjetrova.

Iva Ciglar profesionalna je sportašica, košarkašica i trčanje je dio njenih treninga. No, Iva trči i kada ne trenira:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim trčati ili rano ujutro ili navečer, ali trčim vrlo često. Opušta me i ispunjava energijom. Svaki si put zadam neku rutu. Nije to ništa vremenski određeno, više se fokusiram na udaljenosti. Veseli me što sam postala dio N+RC ekipe i sigurno ću trčati s njima kada god mi to profesionalne obveze dopuste".

Na druženju povodom otvorenja kluba, između ostalih, prisustvovali su RTL-ovo lice Renata Sopek i Anita Dujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo