Tragikomedija: Trener golmana morao da brani za Smederevo (VIDEO)

Raspad sistema u poslednjeplasiranoj ekipi domaćeg prvenstva

11.3.2013.
16:10
VOYO logo

Poptuno neverovantna situacija dogodila se minulog vikenda u 18. kolu Jelen Super lige.

Naime, na utakmici između Smedereva i Rada trener golmana domaćeg tima Srđan Soldatović morao je među stative jer nije imao ko drugi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Naš prvi golman Mladen Živković je u prošlom kolu dobio crveni karton, a rezervni čuvar mreže Nikola Milojević je zbog neisplaćenih zarada odlučio da napusti klub. I šta sam drugo mogao da uradim u takvoj situaciji? Preda mnom su bile dve opcije: da na gol stavim nekog iz omladinske škole i uvalim ga u veoma neugodnu situaciju da spasava stvari u ovako teškoj situaciji ili da ja stanem na gol. Eto, odlučio sam se za ovu drugu - kaže Soldatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je posle meča rekao da je imao veliki problem, da li da stavi nekog iz omladinske škole na gol, ili da obuče dres svog kluba posle dve godine.

Ova situacija još jedan je pokazatelj katastrofalne situacije u fudbalskom klubu Smederevo, igračima se duguju pare, a rezultati su očajni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smederevci iz 18 utakmica imaju samo devet bodova i ubedljivo su na poslednjem mestu na tabeli.

Trener Smedereva Miloš Velebit zahvalio se kolegi Soldatoviću što se žrtvovao za ekipu, a isto su učinili i članovi kluba na zvaničnom sajtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo