ARGENTINAC NA CIJENI / Tottenham u utrci za Militom

Image

Napadač Genoe ove sezone je u 25 nastupa postigao 16 pogodaka te je treći strijelac talijanske lige.

16.4.2009.
12:54
VOYO logo

Argentinski nogometaš Diego Milito (29) vjerojatno je jedna od najboljih investicija u svjetskom nogometu. Cijena koja se vrti za njega (oko 15 milijuna eura) nije previše za ono što se može dobiti od njega.

Ove sezone je Milito glavni vođa Genoe, najugodnijeg iznenađenje talijanske Serije A, koja se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice, te se jasno najavila kao momčad koja može izboriti plasman u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milito je, pak, u 25 prvenstvenih utakmica zabio 16 pogodaka, te dijeli treće mjesto na ljestvici strijelaca zajedno s Albertom Gilardinom iz Fiorentine. Prvi je Zlatan Ibrahimović iz Intera sa 20 pogodaka, dok je Marco di Vaio iz Bologne zabio jedan manje.

Zbog novih odličnih igara oko Milita se podigla dovoljno velika prašina, a uzrokovali su je interesi Juventusa i Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski Daily Express u četvrtak, pak, piše da je i Tottenham zagrijan za argentinskog napadača uslijed loših igara njihovih aktualnih napadača: Pavljučenka, Benta, Defoea i Campbella.

Trenera Tottenhama Harryja Redknappa zadovoljava trenutačno tek Irac Robbie Keane, koji je nedavno došao u sastav u kojem igraju dva hrvatska nogometaša, Luka Modrić i Vedran Ćorluka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo