ODLAZI IZ BAYERNA / Toni u siječnju u Interu?

Image

Gazzetta dello Sport navodi da će talijanski reprezentativac imati plaću od 3,5 milijuna eura. O odšteti njemačkom gigantu nema podataka.

8.12.2009.
16:17
VOYO logo

Talijanski napadač Luca Toni nezadovoljan pozicijom u Bayernu poručio je svom menadžeru da mu pronađe novi klub u kojem će svojim igrama natjerati izbornika Lippija da ga povede na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku 2010..

 "Nisam siguran gdje ću nastaviti karijeru, no želio bi se vratiti u Italiju. Dolazak u Njemačku se pokazao kao velika pogreška," kazao je Toni, te dodao: "Zbog Bayerna sam ostao bez reprezentacije, no još uvijek se nadam kako bi me izbornik Lippi mogao pozvati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se ranije spominjala Roma, prema pisanju talijanskog dnevnika Gazzetta dello Sport, Toni će u siječnju preći u Inter. Talijanska momčad spremna je Toniju ponuditi plaću od 3,5 milijuna eura, a koliku će odštetu dobiti Bayern još nije objavljeno.

Inter očajnički traži zamjenu za Kamerunca Eto'oa koji će napustiti redove talijanskog prvaka tijekom Afričkog Kupa nacija. Ukoliko propadne Tonijev transfer, Inter u namjerava dovesti Pandeva iz Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio talijanskog tiska navodi da su za usluge Luce Tonija zainteresirani i Napoli, te West Ham.

Iako je u 80 nastupa za klub s Allianz Arene zabio 51 gol, dolaskom Nizozemca Louisa van Gaala Toni je ispao iz sastava. No, položaj u momčadi dodatno si je pogoršao čestim kritičkim istupima na račun trenera u javnosti te "iščašenim" ponašanjem. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo