TRAŽENA ROBA U DOMOVINI / Toni: Mogao sam birati klub u Italiji

Image

Napadač talijanske reprezentacije pohvalio se da je mogao birati hoće li igrati u Interu, Milanu ili Juventusu.

17.4.2009.
19:31
VOYO logo

Napadač Bayerna iz Muenchena i talijanske nogometne reprezentacije Luca Toni otkrio je za Sky Sports kako je 2006. godine imao prilike zaigrati za neki od tri najveća talijanska kluba, ali se opredijelio za ostanak u Fiorentini.

"Imao sam priliku zaigrati za Inter u doba Calciopoli krize. Ali nakon sastanka s predsjednikom (Fiorentine) Andreaom Della Valleom shvatio sam da moram ostati u Fiorentini i pomoći joj u teškim vremenima. S Interom još nije bilo sve zgotovljeno, ali jako sam želio taj transfer. Da me je predsjednik pustio, otišao bih", rekao je Toni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski je napadač tada otkrio da je godinu poslije imao priliku doći i u Juventus i Milan, ali je on odabrao Bayern München.

"Bio sam jako blizu Milana, ali i Juvea i opet Intera. Imao sam puno opcija u talijanskoj ligi, ali odlučio sam se za Bayern jer je to velik klub i želio sam se osjećati ključnim kotačićem u momčadi pod svaku cijenu. Uostalom, bila je to lijepa gesta prema Fiorentini, budući da nisam otišao u neki konkurentski klub u Seriji A", završio je Toni, koji je po svom dolasku u redove bavarskog giganta zabio 49 golova za klub u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo