DO DALJNEG / Tomićev otac suspendiran sa svih ATP turnira

Image
Foto: Herald Sun

"Zbog prošlotjednog incidenta u Madridu u kojem je sudjelovao John Tomić, sve dok traje istraga vezana za to on je suspendiran sa svih ATP turnira dio daljnjeg", stoji u priopćenju ATP-a.

8.5.2013.
11:01
Herald Sun
VOYO logo

Otac i trener australskog tenisača Bernarda Tomića, John, suspendiran je sa svih ATP turnira do daljnjeg nakon što je sudjelovao u svađi sa sparing partnerom svog sina na ulicama Madrida tijekom vikenda.

"Zbog prošlotjednog incidenta u Madridu u kojem je sudjelovao John Tomić, sve dok traje istraga vezana za to on je suspendiran sa svih ATP turnira dio daljnjeg", stoji u priopćenju ATP-a.

"Istraga ATP-a o incidentu i dalje traje", dodaje se u priopćenju.

Tomić je pred sudom u Madridu izjavio da je djelovao u samoobrani kada je udario sparing partnera svog sina Thomasa Droueta.

"Ne osjećam se krivim, nisam učinio ništa loše", kazao je Tomić novinarima.

Incident se dogodio na madridskoj centralnoj prometnici Paseo de la Castellana u subotu i Tomić je nakon toga stavljen u pritvor u hotelu, objavila je policija.

Tomićeva španjolska odvjetnica Carmen Dieguez je novinarima izjavila da njezin klijent nije negirao da je izazvao ozljede na Drouetu, ali da nije imao drugog izbora nego udariti ga kada ga je Drouet zgrabio rukama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike