NITKO NIJE ISPAO / Tomas 'olakšao' posao Repeši: Objavljen popis za Eurobasket

Image
Foto: Marko Prpić/Pixsell

Repeša je danas trebao odrediti tko će ispasti s liste, međutim nakon što je zbog ozljede otpao Marko Tomas ostao je na 12 igrača pa nije trebao nikoga 'prekrižiti'.

1.9.2013.
16:20
Marko Prpić/Pixsell
VOYO logo

SELCE - Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije JasminRepeša odredio je 12 košarkaša koje će voditi na Europsko prvenstvo koje će se od 4. do 22. rujna održati u Sloveniji.

Repeša je danas trebao odrediti tko će ispasti s liste, međutim nakon što je zbog ozljede otpao MarkoTomas ostao je na 12 igrača pa nije trebao nikoga 'prekrižiti'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomas se ozlijedio u četvrtak na treningu, a radi se o djelomičnoj rupturi natkoljeničnog misica koja zahtjeva oporavak od tri do četiri tjedna.

Na EP u Sloveniju putuju Roko Leni Ukić, Dontaye Draper, Ante Delaš, Bojan Bogdanović, Kruno Simon, Damjan Rudež, Luka Žorić, Damir Markota, Dario Šarić, Mario Delaš, Ante Tomić i LukšaAndrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska prvenstvo otvara u srijedu protiv branitelja naslova Španjolske, a potom će u skupini C igrati i protiv Gruzije (5. rujna), Poljske (7. rujna), Slovenije (8. rujna) i Češke (9. rujna).

Hrvatska košarkaška reprezentacija je posljednju medalju na EP-u osvojila 1995. godine kada je u Grčkoj bila treća. To je ujedno i posljednja medalja hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo