'To je samo posao. Trava raste, ptice lete, a ja premlacujem ljude'

Svako malo slavni sportasi ispale poneki biser za anale, izjavu koja ce se iznova i iznova prepricavati u drustvu i izazvati puno smijeha. Sportski.

9.12.2014.
6:48
VOYO logo

Legendarni bivsi nogometas Manchester Uniteda George Best sam je dao citav niz izjava koje su zasluzile svoje mjesto u povijesti, a izdvojili smo neke. Od ostalih se svakako isticu vjerojatno najbolji boksac svih vremena Mohammad Ali, kao i slavni umirovljeni hrvatski tenisac Goran Ivanisevic.

Zbog njihovih su se izjava ljudi smijali ili hvatali za glave. U koju kategoriju vi spadate procijenite sami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potrosio sam 90% svog novca na zene i pice. Ostatak sam spiskao", George Best, bivsi nogometas Manchester Uniteda.

"Ne zna sutirati ljevicom, ne zna voditi loptu, ne trudi se previse i ne zabija puno golova. Sto se ostalog tice, sasvim je u redu", Best o Davidu Beckhamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim tenzije. Volim kada sve ide po krivu. U NBA-u ne promoviraju tipove poput mene. Vole dobre momke, ali ja nalazim nacina da se promoviram", rekao je Metta World Peace, NBA kosarkas.

"Moja karijera je zapinjala sve dok nisam napravio zaokret od 360 stupnjeva i onda krenuo u pravom smjeru", NBA kosarkas Tracy McGrady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikoga u nogometu ne bi smjeli nazivati genijem. Genije je momak poput Normana Einsteina", bivsi igrac americkog nogometa Joe Theismann.

"Nikad nisam izgubio utakmicu. Samo mi je ponestalo vremena", Michael Jordan, jedan od najboljih kosarkasa svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zasto bih pomogao svojoj momcadi da osvoji naslov prvaka? Oni nista ne rade za mene. To je za mene veliki rizik i imam obitelj koju trebam nahraniti", bivsi NBA kosarkas Latrell Sprewell.

"Ovo su moje nove tenisice. To su dobre tenisice. U njima necete biti bogati kao i ja, necete skakati kao ja, a definitivno necete biti zgodni kao ja. Samo cete imati iste tenisice kao i ja i to je sve", Charles Barkley, bivsi NBA kosarkas i clan Kuce slavnih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja sestra ocekuje bebu. Jos ne znam hocu li biti ujak ili ujna", bivsi NBA kosarkas Chuck Nevitt.

"Golf i seks jedine su stvari u kojima mozete uzivati i ako niste dobri u njima", bivsi golfer Jimmy Demaret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugujem puno svojim roditeljima, posebice majci i ocu", australski golfer Greg Norman.

"Kad galebovi slijede kocu, to je zato jer misle da ce se bacati srdele u more. Hvala", bivsi nogometas Manchester Uniteda Eric Cantona na presici nakon suspenzije zbog udaranja navijaca kung-fu udarcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da svojim navijacima u Britaniji dugujem jos jedan nastup u Wimbledonu'", bivsi hrvatski tenisac Goran Ivanisevic, koji je ovo izjavio ne znajuci da ce bas upad s pozivnicom 2001. biti i njegova konacna pobjeda, nakon cak tri poraza u finalu. Kasnije je naslov posvetio Drazenu Petrovicu.

"Moj problem je sto svaki mec moram igrati protiv petorice protivnika: suca, publike, skupljaca loptica, terena i sebe", Ivanisevic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pregazio bih i vlastitu majku da osvojim Super Bowl", bivsi igrac NFL momcadi Washington Redskinsa Joe Jacoby.

"Ne bi me bilo briga sve i da izgubimo svaku utakmicu u natjecanju, samo da dobijemo prvenstvo", bivsi napadac Dinama i australske nogometne reprezentacije Mark Viduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam sjenu Georgea Foremana kako boksa i sjena je pobijedila", jedan od najvecih boksaca svih vremena Mohammad Ali.

"To je samo posao. Trava raste, ptice lete, valovi tuku o pijesak, a ja premlacujem ljude", Ali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoji nista izmedu - ili si dobar, ili si los. Mi smo bili negdje izmedu", Gary Lineker, bivsi engleski nogometni reprezentativac.

"Loptica ne zna koliko imam godina", bivsa najbolja svjetska tenisacica Martina Navratilova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman", Claudio Caniggia, bivsi argentinski nogometni reprezentativac.

"Nazvao me silovateljem i pustinjakom. Nisam pustinjak", bivsi boksacki prvak Mike Tyson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo