BRAZILSKI MAJSTOR / To je pravi Kaka! Pogledajte njegov eurogol

Image
Foto: AP Images

Milan i Lazio su na San Siru odigrali 1:1, a domaćin je poveo u 54. minuti fenomenalnim pogotkom Kake koji je podjsetio na ljubitelje nogometa na 'stare dane' brazilskog majstora.

31.10.2013.
9:25
AP Images
VOYO logo

U derbiju 10. kola talijanskog nogometnog prvenstva Napoli je u Firenzi pobijedio Fiorentinu 2-1 u susretu s dva crvena kartona i niz sudačkih pogrešaka.

Golove za Napoli postigli su Jose Callejon (12) i Dries Mertens (36), dok je strijelac za 'viole' bio Giuseppe Rossi (28-11m). Oba sastava završila su utakmicu s igračem manje.

Prvo je u 80. minuti isključen veznjak Napolija Christian Maggio, a u sudačkoj nadoknadi je pocrvenio Juan Guillermo Cuadrado.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Rebić je pratio utakmicu s klupe domaćeg sastava, dok je Josip Radošević bio među pričuvama Napolija.

Aktualni prvak Juventus bez većih problema je pobijedio Cataniju 4-0 uz četiri različita strijelca. Golove za 'Staru damu' postigli su Arturo Vidal (26), Andrea Pirlo (34), Carlos Tevez (66) i Leonardo Bonucci (71).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan i Lazio su na San Siru odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 54. minuti fenomenalnim golom Kake, a izjednačio je u 72. minuti Michael Ciani. Josip Elez nije nastupio za Lazio.

Genoa je pobijedila Parmu 1-0, a Šime Vrsaljko je za domaći sastav igrao do 21. minute kada je zamijenjen zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udinese je slavio na gostovanju kod Sassuola 2-1, a Ivan Kelava i Igor Bubnjić su sjedili na klupi za pričuve pobjedničkog sastava.

Livorno i Torino su odigrali 'ludu' utakmicu sa šest golova. Torino je već nakon osam minuta vodio 2-0, domaćin je okrenuo na 3-2, a Torino je u samoj završnici osvojio bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Roma sa 27 bodova i utakmicom manje, Napoli na drugom mjestu ima 25 bodova koliko i Juventus na trećoj poziciji.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo