PROBLEMI UOČI KVALIFIKACIJSKOG DVOBOJA ZA SP / Tko će napasti Andoru?

Image

Izbornik Bilić je u problemima oko sastava jer je zbog ozljeda i bolesti od šestorice napadača ostao na tek dva zdrava.

23.3.2009.
17:23
VOYO logo

Okupljanjem reprezentativaca započele su pripreme uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske s Andorom. Utakmica je na rasporedu 1. travnja, iako suparnik nije dorastao suparnik, izborniku Slavenu Biliću čelo je naborano.

"Od obilja rješenja koje smo imali u napadu, sada imamo velikih teškoća upravo sa ozlijeđenim ili bolesnim napadačima", kazao je na konferenciji za tisak uoči okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu izbornik Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za izlučni dvoboj SP 2010. s Andorom 1. travnja u Andorri La Velli Bilić već otprije ne može računati na teže ozlijeđenoga Mladena Petrića, a nakon utakmica ovog vikenda njegov klupski kolega Ivica Olić je bolestan, Mario Mandžukić je ozijedio zglob, Eduardo da Silva je također ozlijeđen, pa u konkurenciji kao zdravi ostaju samo Nikola Kalinić i Ivan Klasnić.

"S Olićem sam dogovorio da ostane u Hamburgu i pokuša zaliječiti virozu, te se nadam da će nam se priključiti sredinom tjedna. Mandžukić će morati na pregled, jednako kao i Klasnić, a i Eduardo je u nezavidnoj poziciji. Ipak, tješi me činjenica da je u subotu bio na klupi Arsenala u dvoboju protiv Newcastlea, a Wenger ga sigurno ne bi uvrstio da nije zdrav", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priprema za Andoru reprezentacija će odraditi u Rovinju.

"Najbitnije je zadržati maksimalnu ozbiljnost i profesionalnost jer Andoru moramo dobiti i u toj utakmici nema mjesta za bilo kakav podbačaj. Ne treba zaboraviti da nakon Andore u Zagreb dolazi Ukrajina, a potom nas čekaju gostovanja kod Bjelorusa i Engleza, te su to utakmice koje će odlučiti o našem plasmanu", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo