'Ćaća' se vratio / Tiger Woods opet udara; Osvojio golf turnir nakon pet godina

Image
Foto: AP Images

Prošle godine Woods se podvrgnuo operaciji leđa te je ove godine napokon ponovno postao konkurentan najboljim svjetskim igračima

24.9.2018.
12:26
AP Images
VOYO logo

Najpoznatiji svjetski golfer, 42-godišnji Amerikanac Tiger Woods ostvario je svoju prvu turnirsku pobjedu na PGA Touru nakon čak pet godina osvojivši naslov u Atlanti proteklog vikenda.

Woods je do svoje ukupno 80. turnirske pobjede stigao s dva udarca prednosti u odnosu na drugoplasiranog sunarodnjaka Billyja Horschela, odnosno četiri ispred još jednog Amerikanca Dustina Johnsona

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine Woods se podvrgnuo operaciji leđa te je ove godine napokon ponovno postao konkurentan najboljim svjetskim igračima. Na njegov pad forme također su jako utjecali i problemi u braku koje je sam prouzrokovao. Naime, Woodsove ljubavnice po američkim su medijima proširile priče o njegovim izvanbračnim avanturama zbog kojih je stradao njegov brak. 

No, nije Tiger zaboravio igrati golf. Nedavno je završio na šestom mjestu na British Openu te na drugoj poziciji na PGA Championshipsu. Dobra forma osigurala mu je i mjesto u američkoj reprezentaciji na Ryder Cupu koji će se igrati krajem ovoga tjedna u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa 80 osvojenih turnirskih naslova Woods se nalazi na drugom mjestu svih vremena, a za prvim sunarodnjakom Samom Sneadom zaostaje još samo dvije pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo