TEŠKI ŽIVOTNI TRENUCI CITYJEVE ZVIJEZDE: / Silva podijelio tužnu vijest s fanovima: 'Svakog dana bori se za život...'

Image

Građani su, inače, u prošlom kolu odigravši 0-0 protiv Crystal Palacea prekinuli niz od 18 uzastopnih pobjeda.

3.1.2018.
17:03
VOYO logo

Španjolski nogometaš David Silva vratio se u utorak navečer na travnjak nakon što je prethodno propustio tri utakmice Manchester Cityja. Razlog zbog kojeg ga nije bilo u sastavu bio je nepoznat, ali nogometaš je sam odlučio razjasniti o čemu se radi.

Tužna vijest

"Zahvaljujem svima koji su mi proteklih dana ukazali toliko ljubavi i podrške, posebice mojim suigračima, treneru i ljudima iz kluba. Želim s vama podijeliti jednu vijest, rodio mi se sin Mateo. Međutim, dosta prije samog termina pa se i dalje svakog dana bori za život zajedno sa svojim medicinskim osobljem", poručio je veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Silva je godinama jedan od najboljih nogometaša u Premier ligi i ključni član vodeće momčadi prvenstva. Ove je sezone u 23 nastupa u svom natjecanjima zabio pet golova i tome je nadodao deset asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani su, inače, u prošlom kolu odigravši 0-0 protiv Crystal Palacea prekinuli niz od 18 uzastopnih pobjeda, međutim nisu dugo tugovali. Već u idućem nastupu su upisali pobjedu, pa su i nakon 22 kola jedini klub u Premiershipu bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo