'Svi mislimo na tebe rođo'! / Teniske zvijezde šalju podršku Ivi Karloviću

Iako su se u javnosti pojavljivale razne dijagnoze, Ivo Karlović ima virusni meningitis. Div sa Šalate trenutačno se nalazi u bolnici u Miamiju na liječenju, obitelj moli za privatnost, a poruke podrške hrvatskom tenisaču stižu sa svih strana teniskog svijeta.

28.4.2013.
18:15
VOYO logo

Ivo Karlović u meču života. Div sa Šalate završio je u bolnici u Miamiju. Iako se u početku vjerovalo da je riječ o moždanom udaru, obitelj se javnosti obratila priopćenjem u kojem razjašnjava situaciju i moli za mir.

"Ivo nije imao moždani udar, već ima virusni meningitis. Molimo za privatnost tijekom njegovog procesa oporavka.  Zahvaljujemo svima na podršci i dobrim željama."

Virusni meningitis je upala moždanih ovojnica. Vijest je šokirala teniski svijet u kojem je Karlović jedan od omiljenih likova. Često se šali, sklada pjesme, a nije mu problem ni jednog Federera optužiti da krade ručnike.

Sve ovo je samo nastavak problema za Karlovića koji traju posljednjih godina. Muku muči s ozljedama, propustio je i olimpijske igre, a renkingom je pao na 135. mjesto pa sada uglavnom igra na chalengerima. Sada je zdravlje na prvom mjestu, znaju to i teniski kolege koji putem društvenih mreža šalju želje za brz oporavak.

Feliciano Lopez na Twitteru je napisao "Šaljem ti najljepše želje. Oporavit ćeš se ti jako brzo" , a pridružio mu se i Alex Correty izjavom "Nadam se da ćeš se brzo oporaviti, svi smo uz tebe. Veliki zagrljaj, Ivo"

Zagrljaje šalju svi jer sada je najvažnije da se Ivo Karlović što prije oporavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo