ŽESTOKO KRITIZIRALA ĐOKOVIĆA, A SAD JOJ SE TO OSVETILO: / Američka tenisačica izbačena s turnira zbog kršenja korona-pravila

Image
Foto: Profimedia

Collins je prošlog mjeseca kritizirala Đokovića nakon što je rekao da bi bilo 'nemoguće' igrati na ovogodišnjem US Openu

21.7.2020.
8:53
Profimedia
VOYO logo

Amerikanka Danielle Collins izbačena je s turnira World Team Tennis u Zapadnoj Virginiji zbog kršenja protokola COVID-19, priopćili su organizatori.

"Otpustili smo Danielle Collins nakon što je prekršila naše protokole COVID-19 i napustila Greenbrier Resort i saveznu državu West Virginia", izjavio je izvršni direktor WTT-a Carlos Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Protokoli su sastavljeni i komunicirani više puta radi zaštite zdravlja i sigurnosti naših igrača, trenera i osoblja koji su od najveće važnosti za WTT."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kritizirala Đokovića

Organizatori nisu objavili detalje o putovanju polufinalistice Australian Opena 2019. godine. Collins je prošlog mjeseca kritizirala Novaka Đokovića nakon što je svjetski broj jedan rekao da bi bilo "nemoguće" igrati na ovogodišnjem US Openu prema COVID-19 protokolima koji su predložili organizatori.

WTT će biti jedan od prvih profesionalnih sportskih događaja u SAD s gledateljima. Svakoga dana bit će dozvoljeno 500 gledatelja na središnjem terenu Creekside stadiona koji prima 2.500 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir, koji se održava od 1974. godine, će trajati čak 22 dana tijekom kojih će se odigrati 66 mečeva, a devet ekipa borit će se za King Trophy. Među sudionicima turnira su Venus Williams (Washington Kastles), Sofije Kenin (Philadelphia Freedoms), Sloane Stephens (Chicago Smash), braća Bryan (Vegas Rollers).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo