NOVI DETALJI / Zašto su Ivanišević i Đoković raskinuli? 'Goran je zbog toga izgledao kao mučenik'

Image
Foto: Profimedia

Nakon što je potvrđeno da Đoković i Ivanišević više neće surađivati, u javnost izlaze informacije o tome što je mogao biti razlog za prestanak njihove suradnje

29.3.2024.
8:16
Profimedia
VOYO logo

Goran Ivanišević u srijedu je prestao biti trener Novaka Đokovića, a vijest o njihovom prestanku suradnje šokirala je teniski svijet. Nakon što je potvrđeno da više neće surađivati, u javnost izlaze informacije o tome što je mogao biti razlog za prestanak njihove suradnje, a sada je svoje mišljenje o tome iznio srpski sportski novinar koji je specijaliziran za tenis Vojin Veličković.

Image
'PRIJATELJ ZA ŽIVOT' /

Đoković prvi puta komentirao rastanak s Ivaniševićem: 'Došlo je do zasićenja'

Image
'PRIJATELJ ZA ŽIVOT' /

Đoković prvi puta komentirao rastanak s Ivaniševićem: 'Došlo je do zasićenja'

"Mnogi se pitaju kada je krenula naopako suradnja Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. E, onog trenutka kada se promijenilo staro pravilo o savjetovanju igrača tijekom utakmica. Od tada se vidi da Ivanišević, koliko god bio dobar stručnjak na treninzima i u pripremama mečeva, nema pravi savjet u pravom trenutku, kada u meču ne štima", napisao je na Sportklubu pa pojasnio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dvije godine to je pravilo promijenjeno i neki su treneri uhvaćeni na spavanju. Jednostavno, njihov rad se promijenio. Više nije bilo dovoljno pripremiti se za meč, sada je bila važna reakcija u njemu."

"Komunikacija između Đokovića i Ivaniševića se iz turnira u turnir pogoršavala. Kada Novaku nije išlo, tražio je, vrlo često vrlo nervozan, pravi savjet s klupe. Hrvat, koji nije navikao na takav način rada, jer to u njegovim igračkim danima nije bilo moguće, nije mogao odgovoriti zahtjevima svog igrača. Njihove svađe bile su sve očitije i sve ružnije. Ivaniševićev izraz lica često je bio prava slika mučenika, pokušavao je pronaći rješenje što da vikne Novaku, ali nije išlo…", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo