Ne radi se to tako / 'Zašto jednostavno ne koristiš jezik?': Borna Čorić zbunio sve neobičnim videom

Image
Foto: Screenshot / IG @bornacoric

Trenutno se Ćorić nalazi u talijanskom gradu Perugiji, gdje igra na Challenger turniru. U ponedjeljak je porazio osmog nositelja turnira, Juana Pabla Varillasa.

7.6.2022.
13:57
Screenshot / IG @bornacoric
VOYO logo

Borna Ćorić nalazi se u povratničkoj sezoni na ATP Touru. Jedan od najboljih hrvatskih tenisača ispao je iz prvih 275 tenisača svijeta, a propustio je 10 mjeseci igre zbog oporavka od ozljede ramena.

U ožujku se Ćorić vratio na Tour, a prvi izazov bio mu je Alejandro Davidovich Fokina na prvom Mastersu sezone - Indian Wellsu. Povratak na vrhunsku formu nije lagan, a treba podsjetiti da je Ćorić nekoć bio i 12. igrač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vraća se u formu

Samim time, Ćoriću je potreban kontinuitet igranja i par pobjeda koje bi mu podignule samopouzdanje u mečevima.

Trenutno se Ćorić nalazi u talijanskom gradu Perugiji, gdje igra na Challenger turniru. U ponedjeljak je porazio osmog nositelja turnira, Juana Pabla Varillasa. Kasnije je otišao na šetnju gradom gdje je kupio sladoled na kornetu, kojeg je, vrlo neobično, jeo s plastičnom žlicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto jednostavno ne koristiš jezik?" - jedan je od brojnih komentara koji su zbunjeni kako ovaj hrvatski tenisač jede sladoled tijekom vrućeg ljetnog dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo