ZAŠTO ĐOKOVIĆ IMA TOLIKO MRZITELJA? / Slavni tenisač objasnio fenomen srpskog tenisača i zašto ga ljudi ne vole

Image
Foto: Profimedia

Isto tako tvrdi da je Đoković od velike trojice ipak najjači

30.11.2020.
14:02
Profimedia
VOYO logo

Slavni francuski tenisač 35-godišnji Gilles Simon odlučio se prikloniti najboljem tenisaču svijeta Srbinu Novaku Đokoviću u sukobu oko udruge tenisača sa Španjolcem Rafaelom Nadalom i Švicarcem Rogerom Federerom.

Đoković je, podsjetimo, osnovao Udrugu profesionalnih tenisača, čemu se ATP žestoko protivi, a ujedno je i istupio iz njihova igračkog vijeća u kojem su ostali Federer i Nadal, koji nisu podržali Đokovićev plan i udrugu. Cilj Đokovićeve udruge jest briga o nižerangiranim tenisačima koji su jako pogođeni financijskom krizom uzrokovanom pandemijom koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Serbia's Novak Djokovic serves to Croatia's Borna Coric during the Erste Bank Open ATP tennis tournament in Vienna, on October 28, 2020.,Image: 566057161, License: Rights-managed, Restrictions: Austria OUT SOUTH TYROL OUT, Model Release: no

'Postoje oni koji ga mrze'

"I ja također kao i Novak smatram da tenisači nisu dovoljno zastupljeni i zaštićeni u ATP-u. Trebamo bolju organizaciju i tu sam u potpunosti uz Novaka", rekao je Simon i zatim je pojasnio Đokovićevu situaciju, odnosno zašto najboljeg tenisača na svijetu navijači i javnost toliko ne vole.

"Postoje oni koji ne vole ili ne prate Novaka Đokovića i koji ga mrze, ali sve to samo zato što je spreman zauzeti stav. I zato što je tome posvećen. Federer i Nadal su više diplomatični, sve komentiraju s distance. Njih ne zanimaju političke stvari i zato prolaze neokrznuti", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako tvrdi da je Đoković od velike trojice ipak najjači. "Meni je Rafa najdraži, ali mislim da je Novak najjači, a Federerov stil najimpresivniji", rekao je Simon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo