NEPRAVDA /

Za Sinnera su šutili i pomilovali ga, a Marina Čilića su proglasili varalicom

Image
Foto: Profimedia

Iz ove perspektive, korisno se prisjetiti što su iz iste organizacije napravili Marinu Čiliću...

21.8.2024.
12:31
Profimedia
VOYO logo

Ne stišavaju se reakcije na odluku o pomilovanju ITF-a najboljem igraču svijeta, Janniku Sinneru, zbog nađenog dopinga u tijelu.

Image
NOVI DOKAZI /

Obrat u slučaju Čilić: Marin uopće nije bio dopingiran!

Image
NOVI DOKAZI /

Obrat u slučaju Čilić: Marin uopće nije bio dopingiran!

U Sinnerovu organizmu pronađeno je manje od milijarditog dijela grama klostebola.Tijekom tajne istrage prihvaćeno je Sinnerovo objašnjenje kako je anabolički agent klostebol u njegov organizam ušao putem masaže od strane jednog člana njegova tima, a ovaj je prethodno koristio sprej za tretman kože koji sadrži klostebol i koji se legalno može nabaviti u svakoj ljekarni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematično u cijeloj priči koju su predstavili u javnost je što je za vrijeme tajne istrage Sinner igrao svih šest mjeseci i bio većinu vremena prvi na ATP listi s nađenim dopingom u tijelu, što je bizarno.

Australski tenisač Nick Kyrgios na svom je Twitteru napisao: "Smiješno - bilo slučajno ili planirano. Testiran si dva puta s nedozvoljenom (steroidnom) supstancom… trebaš biti izbačen na dvije godine. Tvoj učinak na terenu je poboljšan. Krema za masažu… Da, lijepo", a s njim se složio i Mili Poljičak koji je podijelio objavu Kyrgiosa na svom Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz ove perspektive, korisno se prisjetiti što su iz iste organizacije napravili Marinu Čiliću, kada mu je 2013. pronađen višak glukoze. Hrvat je morao pauzirati devet mjeseci zbog viška šećera, a nisu ni priznali svoju pogrešku te se ispričali zbog prekidanja vrhunca nečije karijere, kao i spominjanja nečijeg imena uz doping.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo