ZA KRAJANOVU SMJENU OKRIVILI SU LIJEPU SLOVENSKU TENISAČICU: / 'Ma to je samo paravan za istinu koju savez želi sakriti'

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL/Instagram

Činjenice su činjenice. Krajan je najuspješniji i najdugovječniji izbornik. Hrvatsku je odveo do dva finala, ono prošlogodišnje i osvojio

12.11.2019.
20:51
Marko Lukunic/PIXSELL/Instagram
VOYO logo

Okrnjena hrvatska Davis Cup reprezentacija otputovala je na završni turnir u Madrid. Novi problemi pojavili su se jutros, Borna Ćorić ostao je u Zagrebu jer je tijekom noći dobio temperaturu. U Mariboru, pak, mirno radi sada već bivši izbornik Željko Krajan, koji je otvorio dušu za kamere RTL-a.

Preveliki angažman oko Polone Hercog jedan je od razloga koji je teniski savez naveo kao razlog otkaza Željku Krajanu. Krajan bez zadrške tvrdi kako je ovo je tek paravan za istinu koju Savez ne želi otkriti. inače, slovenska tenisačica i bivši hrvatski izbornik u dugogodišnjoj su ljubavnoj vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Muških i ženskih turnira stvarno ima jedno pedeset posto i vidio sam ih kroz godinu 10-15 puta sigurno. U tih 25 turnira, koliko je il mogućih termina i od sastanaka u Parizu i u Wimbledonu. Čak bi možda rekao da smo se ove godine i češće viđali nego ovih godina prije. Prije sam bio manje angažiran, tako reći, nego sad", kazao je Krajan u razgovoru za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sve je bilo dobro, tvrdi Krajan, do Čilićeva otkaza reprezentaciji zbog ozljede. Ubrzo je bez njegova znanja pomlađena reprezentacija Gojom i Serdarušićem, odbačen je prijedlog da se pričeka Karlović, a Krajanu su znakovite i riječi Borne Ćorića koji je jučer poručio kako je pomlađena reprezentacija njime nezadovoljna.

"Vjerujem da to je jedan od razloga gdje je on sada postao prvi igrač, gdje se on sigurno osjeća da sam ga ja zakinuo s tom zamjenom u finalu kada sam bio primoran, tako reći, staviti Karlovića da igra jer on stvarno nije bio u stanju igrati. Nije niti trebao čekati to da Marin, tako reći, ako je trebao tu odluku donijeti, da se Marin ne odazove. Moglo se to riješiti i tu s Marinom i okolo - ne odgovaraš mi ili nam i puno lakše bi se to riješilo nego sada, na ovaj način, gdje to djeluje grubo i ishitreno", kaže Krajan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RAZGOVARALI SMO S KRAJANOM: /

Ispričao nam je svoju stranu priče i ona je pomalo mučna 'Ne govore istinu. Sad ću vam sve reći...'

Image
RAZGOVARALI SMO S KRAJANOM: /

Ispričao nam je svoju stranu priče i ona je pomalo mučna 'Ne govore istinu. Sad ću vam sve reći...'

Čilić ništa nije znao

O smjeni Krajana saznanja nije imao ni donedavno prvi reket Hrvatske, Marin Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do tih medijskih natpisa ni on nije znao što se događa kakav je ovo cirkus. Kažem, on se s tim, po meni i koliko sam čuo, nije slagao, ali se maknuo od toga i nije htio imati nikakvu odgovornost osim da je izrazio svoje mišljenje. Da ne zna, da mu nije jasno zašto se to događa jer su stvari dobro funkcionirale i imali smo dobre rezultate", govori Krajan.

Činjenice su činjenice. Krajan je najuspješniji i najdugovječniji izbornik. Hrvatsku je odveo do dva finala, ono prošlogodišnje i osvojio. Je li onda ovo za njega i definitivni razlaz s klupom Hrvatske?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikad ne možeš reći ne na ništa. Definitivno ne sa ovim ljudima, s ovim vodstvom saveza definitivno ne. Igračima mogu biti zahvalan, svima koji su prošli kroz tih osam godina. Nemam problema s igračima. Imaju li oni sa mnom, to je druga stvar. Ja, ako sam imao problema, otpočetka sam, kažem, imao s novim vodstvom Saveza", poručio je bivši izbornik.

Kako god bilo, Krajana samo zanima prava istina jer u priču Saveza ne vjeruje. Ako je i došlo vrijeme razlaza, šteta što se dogodio na ovakav način jer prije samo godinu dana veliko zajedništvo, koju je Hrvatsku krasilo, donijelo je drugi naslov Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo