VIDEO: / 'Ovo sam dosad vidio samo kod Ivaniševića'

U sedmom gemu četvrtog seta dvoboja s Ljubičićem Andy Murray je odigrao najljepši udarac ovogodišnjeg turnira.

25.6.2011.
21:43
VOYO logo

Sjajan meč 3. kola Wimbledona između Ivana Ljubičića i Andyja Murrayja mnogi Hrvati nisu vidjeli jer ga HTV nije prenosio.

Neki su zahvaljujući satelitskim antenama i kablovskim televizijama ipak mogli uživati u vrhunskom tenisu i potezima koje su prikazali ovi tenisači, a zahvaljujući internetu barem se dan poslije može uživati u teniskim poslasticama koje su se mogle vidjeti na centralnom terenu najslavnijeg teniskog turnira na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Murray je sa 6:4, 4:6, 6:1, 7:6 svladao hrvatskog tenisača i tako 'potjerao' i posljednjeg Hrvata s Wimbledona, a domaći tenisač je u sedmom gemu četvrtog seta odigrao najljepši udarac ovogodišnjeg turnira.

Dobio je poen poluvolejem ne mreži odigranim kroz noge i dobio ovacije prepunih tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije da mi je opalio pljusku na terenu, taj sam gem ionako osvojio. To je bilo jedino što je mogao odigrati u tom trenutku", izjavio je Ljubičić nakon meča, a Murray o svom potezu izjavio:

"Ovakav sam poen u Wimbledonu dosad vidio samo kod Gorana Ivaniševića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski tenisač nakon poraza nije bio previše razočaran jer smatra da je igrao na vrhunskoj razini.

"Protiv Murrayja bio sam agresivan najviše što sam mogao, no igrao je odličan tenis, pogotovo s osnovne crte. Sve u svemu, nemam si što zamjeriti. Igrao sam nakon dugo vremena na razini tenisača iz svjetskog TOP 10. Nešto slično kao u našem posljednjem dvoboju u Pekingu, kada sam ga pobijedio, no Murray je u odnosu prema tada sada bio nemjerljivo ubojitiji", izjavio je Ljubo nakon oproštaja s Wimbledonom i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam ubacio samo devet aseva u četiri seta, što govori da su uvjeti za mene bili vrlo spori. Na njegov drugi servis bio sam agresivan najviše što sam mogao i to se pokazalo dobrom taktikom. Njegova je pobjeda zaslužena, igrao je odlično, pogotovo s osnovne crte, što i jest njegov zaštitni znak. Rezultat je u redu, s obzirom na to da nisam bio nositelj, mogao sam i prije naletjeti na neku 'bombu'. Igrao sam dobro i London napuštam zadovoljan. Prvi dio sezone bio bi sigurno bolji da u veljači nisam ozlijedio gležanj, što me koštalo dobrih nastupa u Dubaiju, Indian Wellsu i Miamiju, turnirima na kojima u pravilu igram svoj najbolji tenis. Da nije bilo tih problema, danas bih sigurno bio među 20 najboljih igrača na ATP listi i nositelj u Wimbledonu", izjavio je Ljubičić, koji će se desetak dana odmarati, a onda početi pripremati za ATP turnir u Umagu.

Vezani članci:

arti-201106250064006 arti-201106190239006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo