[VIDEO] ĐOKOVIĆ POLUDIO I POČEO URLATI PREMA LOŽI GDJE JE IVANIŠEVIĆ: / 'Kaži nešto! Čekam te pola sata...'

Image

Đoković je za pobjedu trebao tri sata i 25 minuta, a tijekom meča Novak je u jednom trenutku poludio i počeo urlati prema loži

12.2.2021.
17:21
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta i osmerostruki osvajač naslova na Australian Openu Novak Đoković uspio je, unatoč ozljedi mišića trbušnog zida, pobijediti Amerikanca Taylora Fritza sa 7-6 (1), 6-4, 3-6, 4-6, 6-2 i plasirati se u osminu finala prvog Grand Slam turnira u 2021.

Đoković je za pobjedu trebao tri sata i 25 minuta, a tijekom meča Novak je u jednom trenutku poludio i počeo urlati prema loži u kojoj je njegov suradnik Goran Ivanišević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kaži nešto! Kaži nešto! Čekam te već pola sata", urlao je Đoković prema loži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška ozljeda

Nakon meča otkrio je kako se teško ozlijedio i da možda neće moći nastaviti.

"Ovo je svakako jedna od najposebnijih pobjeda u mom životu. Nije važno u kojem je kolu i protiv koga, izvući se u ovim okolnostima je nešto što ću pamtiti zauvijek", rekao je prvi tenisač svijeta koji bi za dva dana u osmini finala trebao igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je da se radi o puknuću u mišiću. Ne znam mogu li se od toga oporaviti za manje od dva dana. Ne znam hoću li izaći na teren. Ponosan sam na ovo što sam napravio večeras. Vidjet ćemo što će biti sutra", zaključio je Đoković.

Đokovićeva ozljeda nije bio jedini nesvakidašnji trenutak tijekom meča s Taylorom Fritzom. Naime, tijekom četvrtog seta, oko 23.30 po lokalnom vremenu, organizatori su zamolili sve gledatelje da napuste tribine Rod Laver Arene kako bi do ponoći stigli svojim kućama, jer je tada u saveznoj državi Victoriji na snagu stupila odluka tamošnje Vlade o petodnevnoj izolaciji, zbog 13 pozitivnih osoba na Covid-19 na području Melbournea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Australian Openu je od prvog dana bio dopušten ulazak do 30.000 gledatelja, ali će najmanje do sljedećeg četvrtka tribine biti prazne.

Osim Đokovića, u petak je blizu porazu bio i aktualni pobjednik US Opena Austrijanac Dominic Thiem koji je preokrenuo dva seta zaostatka u dvoboju s Australcem Nickom Kyrgiosom. Thiem je nakon tri sata i 21 minute borbe slavio s 4-6, 4-6, 6-3, 6-4, 6-4, a u osmini finala ga čeka Bugarin Grigor Dimitrov koji je u prvom kolu svladao Marina Čilića, a u trećem mu je Španjolac Pablo Carreno-Busta predao meč pri vodstvu BUgarina 6-0, 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo