VIDEO: / Đoković se srušio i vrištao od bolova!

Đoković nije uspio drugi put zaredom odvesti Srbiju u finale Davis Cupa.

18.9.2011.
19:09
VOYO logo

U finalu ovogodišnjeg Davis Cupa će igrati tenisači Španjolske i Argentine. Bit će to repriza finala od prije dvije godine kada je Španjolska, bez Rafaela Nadala, uvjerljivo slavila na argentinskom tlu s tim da će ovaj put domaćin biti Španjolci.

Novak Đoković nije uspio pomoći Srbiji da igra drugi finale zaredom. Srbija je bila branitelj naslova, ali su ih ovog vikenda Argentinci slomili usred Beograda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon subote su Argentinci imali vodstvo 2-1 (dva pojedinačna slavlja) i potreban im je bio još jedan bod (pobjeda). Do njega su došli u prvom meču makar je na oduševljenje domaćih navijača na teren izašao Novak Đoković. On je prvog dana odustao od meča s Davidom Nalbandianom zbog iscrpljenosti i bolova u leđima, no u nedjelju je u izgubljenoj situaciji predao meč Del Potru.

Nakon svega ipak ostaje samo činjenica da je Del Potro dobio prvi set u tie-breaku (7-5), te da je s jednim breakom vodio u drugom 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu tog meča niti jedan igrač nije došao do break-lopte, a Del Potro je kod 6-4 u tie-breaku imao jedan servis za set. Tada je srpski tenisač spasio prvu set-loptu, ali ne i drugu na svom početnom udarcu. U drugoj dionici meča je odigrao tri gema, pao na teren i pružio ruku Del Potru.

Vezani članci:

arti-201109180213006 arti-201109130978006 arti-201109110026006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo