VIDEO: / Đoković pokazao koliko je jak!

20.4.2012.
15:50
VOYO logo

Srpski je tenisač, postavljen za 1. nositelja, bez većih problema držao susret s Nizozemcem Robinom Haaseom pod kontrolom, uz jedno malo opuštanje sredinom prvog seta.

Tada je, kod vodstva 4-2, dopustio Nizozemcu da mu oduzme servis, vrati se na 4-4, ali je tada najbolji svjetski tenisač zaigrao odlučnije i s dva gema došao do seta. U drugom je Đoković bio još uvjerljiviji za konačnih 6-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/2P-KPYKvapk?version=3&hl=en_US

25-godišnjem Nizozemcu i 55. tenisaču svjetske ljestvice Haaseu i ovaj plasman u četvrtfinale je daleko najbolji rezultat na monegaškoj zemlji, te također najbolji doseg na turnirima iz serije Masters 1000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šestom međusobnom dvoboju Murraya i Berdycha, češki je tenisač, inače 6. nositelj, nakon gubitka prvog seta ipak po četvrti puta nadigrao trećepostavljenog Škota. Mogao je 26-godišnji Berdych i ranije riješiti susret u svoju korist, no nije realizirao pet set-lopti u prvom kojeg je na koncu izgubio u tie-breaku. Međutim, s dva brzo oduzeta servisa u narednom setu češki se tenisač ekspresno vratio u egal, da bi sa znatno boljom igrom od protivnika u trećem setu iskoristio prvu meč-loptu na Murrayjev servis za svoj drugi polufinale u Monte Carlu.

Podsjetimo, 2007. ga je prije samog finala zaustavio sedmerostruki uzastopni osvajač ovog turnira Rafael Nadal. Ovaj puta se sa Španjolcem može susresti tek u finalu, premda mu niti Novak Đoković nije baš 'najbolji' izbor za polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Polufinalsti Đoković i Berdych do sada su se sastajali devet puta, a Srbin vodi sa 8-1, premda nije nevažno za napomenuti da će im ovo biti prvi meč na zemljanoj podlozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo