[VIDEO] DIMITROV JE ZNAO DA JE ZARAŽEN? / Pojavila se neobična snimka. Pogledajte što je Bugarin napravio u Zadru

Image
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Dimitrov je bio uvjerljivo najrizičniji sudionik turnira prije dolaska u Zadar

23.6.2020.
9:24
Dino Stanin/PIXSELL
VOYO logo

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov, postao je temom brojnih svjetskih medija nakon što se otkrilo da je na Adria Touru u Zadru nastupao iako je bio zaražen koronavirusom. Zbog njega je turnir na kraju otkazan, a zaraženo je još troje ljudi, među kojima je i hrvatski tenisač Borna Ćorić koji ga je na turniru i svladao.

Od 22 testiranih sudionika turnira 19 ih je bilo negativno, a pozitivni su bili uz Ćorića i Dimitrova još i Christian Groh, Bugarinov trener, te Marko Panichi, trener Novaka Đokovića. Međutim, pojavila se u međuvremenu priča koja otkriva da je Dimitrov znao da je bolestan i to danima uoči dolaska u Zadar na Adria Tour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

20.06.2020., Zadar - Teniski turnir Adria tour: Borna Coric i Grigor Dimitrov. Grigor Dimitrov Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Procurio video

Dimitrov je bio uvjerljivo najrizičniji sudionik turnira jer prije dolaska u Zadar, u svega mjesec dana, boravio je čak u četirima zemljama. Boravio je u SAD-u, Bugarskoj, Srbiji i Monaku, a u ovoj potonjoj je navodno baš on bio nulti pacijent. Dimitrov niti u jednoj državi nije podvrgnut testiranju, a baš prije dolaska u Hrvatsku navodno se počeo osjećati loše. Ipak, odbio je čak dva put testirati se na virus i štoviše, družio se s navijačima, suigračima, partijao je i ponašao kao da se ništa ne događa.

No, u jednom trenutku moglo se vidjeti da nešto s Dimitrovim nije u redu. Odbio je obaviti neke medijske obveze i na kraju je u subotu odigrao užasan meč s Bornom Ćorićem u kojem je djelovao umorno i iscrpljeno. No, kako je danima prije toga tulumario, pripisali su svi to nekakvom mamurluku i potrošenosti. Ipak, pojavio se u međuvremenu i video s detaljem koji je mnogima promakao, a na kojem se može vidjeti da se Dimitrov odbio rukovati s Ćorićem i sucem meča, već im je samo pružio šaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li moguće da je Dimitrov već tada znao da nešto s njim nije u redu, to je teško reći, ali može se naslutiti iz ovog videa. Snimku pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo