VIDEO: / Andrea kopirala Blanku i očarala navijače!

Mlada njemačka tenisačica Andrea Petkovic, rodom iz BiH, uvela je pobjednički ples u svoje nastupe na turnirima i odmah osvojila ljubitelje ovog sporta.

2.4.2011.
17:12
VOYO logo

Iako ga se htjela riješiti već nakon Australian Opena ove sezone, Andrea Petkovic je na traženje navijača nastavila plesati svoj pobjednički ples. Nakon velikog trijumfa protiv prve tenisačice svijeta Caroline Wozniacki u 4. kolu jakog turnira u Miamiju, 23-godišnja Njemica rodom iz Tuzle ponovno je odradila svoj zaštitni znak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjela sam prestati plesati nakon Australian Opena, no navijači su mi poručili - 'hej, dolazimo te gledati kako pleše, a ti odjednom više to ne radiš', pa sam ponovno počela. Ovaj turnir u Miamiju je definitivno posljednji na kojem ću to izvoditi, vrijeme je da pokušam nešto novo", najavila je simptična Andrea, čiji se ples ipak nije svidio nekim kolegicama na WTA Touru.

U polufinalu Miamija Njemicu je zaustavila Marija Šarapova osvojivši 11 gemova u nizu za glatku pobjedu 3:6, 6:0, 6:2, a nakon trijumfa Ruskinja je pomalo sarkastično prokomentirala Petko Dance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glavni razlog zbog kojeg sam upisala pobjedu je taj što je Petkovic izgledala umorno. Vjerojatno je previše plesala posljednjih dana pa je to dosta utjecalo na nju', rekla je Šarapova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo