UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA: / Kvitova nije uzela naslov u Australiji, ali snimljeni užas daje joj za pravo da se osjeća kao pobjednica

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

'Poraz boli, ali mislim da sam pobijedila prije dvije godine'

26.1.2019.
14:58
AFP
VOYO logo

Prije tek nešto više od dvije godine češka tenisačica Petra Kvitova ozlijeđena je kada ju je u njeznu stanu u Prostejovu nožem napao nepoznati napadač. U napadu joj je ozlijeđena lijeva ruka, ona kojom i igra tenis.

"Petra Kvitova je napadnuta jutros u svom stanu, radi se o nasumičnom napadu, nitko ju nije htio napasti ili opljačkati zato jer je ona Petra Kvitova. Ozlijeđena je nožem tijekom pokušaja pljačke. Život joj nije u opasnosti i trenutačno je pod liječničkom skrbi", potvrdio je sredinom prosinca 2016. godine njen glasnogovornik Karel Tejkal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Operacija kojoj je bila podvrgnuta trajala je četiri sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća pobjednica

Upravo toga sjetila se Kvitova nakon finala Australian Opena u kojem je morala priznati Naomi Osaki da je u ovom trenutku bolja. No, to što danas igra tenis, pobjeda je Kvitove koja se ničime ne može mjeriti.

"Poraz boli, željela sam pobjedu i trofej. Ali, mislim da sam pobijedila prije dvije godine. Prošla sam toliko toga, ne baš lijepoga. Nisam znala hoću li moći držati reket. Držim ga. I to je dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NAOMI OSAKA JE POBJEDNICA AUSTRALIAN OPENA! /

Japanka započela nizati Grand Slam titule, sad je i svjetski broj 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo