ĆORIĆ SPASIO DEVET MEČ LOPTI PA IPAK POKLEKNUO: / Fantastični Borna pokazao ogromnu mentalnu snagu, ali izgubio od Đokovića

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Borna Ćorić izgubio je sa 7-6, 7-5 od Novaka Đokovića u drugom kolu turnira u Monte Carlu

18.4.2018.
15:20
AFP
VOYO logo

Hrvatski tenisač Borna Ćorić ispao je u drugom kolu turnira u Monte Carlu nakon poraza od bivšeg broja jedan, srpskog tenisača Novaka Đokovića koji je bio bolji sa 7-6, 7-5.

Đoković je imao break u prvom setu kojeg je Ćorić brzo uspio vratiti, a kod rezultata 5-5 Borna je imao 15-40 na servirs srpskog tenisača. Tada se dogodio možda i prelomni trenutak meča kada je Đoković vratio lopticu u Ćorićevo polje i stao, a naš tenisača promašio je prazan teren za nekoliko milimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Set je otišao u tie-break gdje se Novak bolje snašao i uzeo ga rezultatom 7-2. U drugom setu odmah na početku vidjeli smo tri oduzimanja servisa, ali Đoković je taj koji je prvi uspio zadržati servis, ali i mirnoću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod vodstva 5-3 i servisa Borne imao je Đoković dvije meč lopte, ali naš se tenisač uspio obraniti, a potom u idućem gemu u kojem je Srbin imao 40-0, Ćorić je spasio čak sedam meč lopti. No već na svom idućem servisu je pokleknuo, a Đoković ovaj put nije propustio priliku te je odservirao za pobjedu.

U sljedećem kolu Đoković će igrati protiv Austrijanca Dominica Thiema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UŽIVO

ĆORIĆ - ĐOKOVIĆ 6-7, 5-7

Drugi set

5-7 Ćorić je ipak izgubio, bio je na 15-30 u ovom gemu, ali nije uspio ponoviti još jedan break

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5-6 Đoković dolazi do novog breaka. Borna je uzeo prvi poen na svom servisu, ali sljedeća četiri otišla su na stranu srpskog tenisača koji će ponovno servirati za meč.

5-5 Čak šest meč lopti spasio je Ćorić u desetom gemu drugog seta. Imao je Novak i 40-0, ali Borna je sve spasio i meč se nastavlja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo