Užasan dan: Serena Williams hitno operirana!

Bivša najbolja tenisačica svijeta iznenada je završila u bolnici u Los Angelesu. Zbog plućne embolije hitno je operirana. Fanovima na Twitteru je priznala: 'Imala sam užasan dan...'

2.3.2011.
20:55
VOYO logo

Američka tenisačica Serena Williams, koja je u ponedjeljak zbog plućne embolije primljena u bolnicu u Los Angelesu, hitno je operirana. Bivšoj prvoj tenisačici svijeta otklonjen je ugrošak krvi iz pluća.

"Serena je operirana u Cedars-Sinai Medical centru i trenutačno je dobro. U bolnici će ostati još neko vrijeme kako bi liječnici pratili njezino stanje", izjavila je njezina glasnogovornica Nicole Chabot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša najbolja tenisačica svijeta je fanovima na Twitteru napisala: "Imala sam užasan dan, no sada je sve OK."

Osvajačica 13 Grand Slam naslova je prošlog tjedna po povratku u Los Angeles otkrila da pati od plućne embolije, a nakon dolaska u bolnicu, otkriven je ugrošak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga Serena je bila u New Yorku na pretragama stopala s kojim ima problema od srpnja prošle godine kada je stradala u jednom restoranu u Münchenu nagazivši na komad stakla. Od tada je imala već dvije operacije stopala.

Posljednji nastup odradila je u finalu Wimbledonu prošle godine kada još bila prva tenisačica svijeta, a trenutačno drži 11. poziciju na WTA ljestvici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Serena Williams je na broju jedan WTA ljestvice bila 123 tjedna, a 'srušila' ju je Dankinja Caroline Wozniacki prošlog listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo