US Open, dan drugi: / Na redu Ana, Bojana, Vesna i Novak

Jelena oduvala Melindu Kiz

27.8.2013.
10:40
VOYO logo

Medison Kiz je, iako jedna od najvećih nada američkog tenisa, bila tek donekle ravnopravan rival Jeleni Janković na startu US opena, a njihov meč okončan je trijumfom srpske teniserke od 6:3, 6:4 za 67 minuta igre.

U drugom kolu srpsku teniserku očekuje lakši zadatak od prethodnog, u kome je za rivalku imala 39. igračicu sveta. Jelena će igrati protiv Ruskinje Alise Klejbanove, koja je sa 6:4, 3:6, 5:7 eliminisala Portorikanku Moniku Puig, a koja je tek 363. na rang listi Ženske teniske asocijacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugog dana US Opena u Njujorku na programu su preostali mečevi prvog kola, a na terene će izaći preostalih četvoro predstavnika Srbije.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Litvanca Rikardasa Berankisa, a taj duel je na programu od jedan sat posle ponoći po našem vremenu na stadionu Artur Eš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ana Ivanović otvara program na Grendstendu u 17 časova duelom protiv Ane Tatišvili iz Gruzije, a u isto vreme će Bojana Jovanovski na terenu broj 13 početi meč protiv Nemice Andree Petković.

Vesna Dolonc se sastaje sa Kanađankom Aleksandrom Voznijak. To će biti četvrti meč na terenu 9, i mogao bi da počne oko 23 sata po našem vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo