'TKO JE TAJ IDIOT? SRAMI SE': / Sramotan potez na Wimbledonu razljutio Murrayevu majku

Image
Foto: Screenshot

Američki tenisač Jack Sock htio je napraviti lijepu gestu kada je poslije pobjede nad Christianom Garinom u prvom kolu Wimbledona odlučio baciti svoj ručnik u publiku.

5.7.2017.
14:58
Screenshot
VOYO logo

Najspretniji je bio jedan mladić, koji ga je prvi zgrabio, ali se onda u priču uključio stariji gospodin, koji mu ga je oteo iz ruku.

Taj je trenutak uhvaćen kamerom, a posebno je razljutio Judy Murray, majku prvog svjetskog reketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Srami se", poručila je preko Twittera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je korisnik Twittera Mark Schulz objavio video uz poruku da je stari idiot ukrao nekom klincu ručnik, javio se i tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako netko zna tko je taj dečko recite mi njegovo ime i sve ću napraviti da dobije novi ručnik", poručio je tenisač što je prokomentirala i gospođa Murray.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo što sam pomislila je što taj čovjek radi? Nadam se da će netko prepoznati mladića kako bi mu Jack Spock mogao pokloniti ručnik. Dolazak na Wimbledon bi trebalo biti lijepo iskustvo i ne želite da netko ode doma razočaran. Mislim da je Sockova gesta lijepa", kazala je pa se prisjetila događaja iz vremena kad joj je slavni sin imao sedam godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Andy je u to vrijeme samo htio promatrati treninge igrača. Silno je želio dobiti autogram od Andrea Aggasija, koji mu je apsolutan uzor. Doslovno je cijele dane provodio na treninzima kako bi dobio autogram, ali ga na kraju nikada nije dobio. To je bilo razočaravajuće i zbog toga danas uvijek poslije mečeva rado daje autograme", ispričala je.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo