TENISKI TURNIRI U MADRIDU NEĆE SE ODRŽATI? / Organizatore su savjetovali da ih otkažu zbog porasta broja zaraženih koronavirusom

Image
Foto: Profimedia

Turniri bi se trebali održati sredinom rujna,

1.8.2020.
14:46
Profimedia
VOYO logo

Održavanje teniskih ATP i WTA turnira u Madridu, koji bi se trebali održati sredinom rujna, upitno je nakon što su odgovorni za javno zdravlje u glavnom španjolskom gradu savjetovali organizatorima da ih otkažu zbog porasta broja zaraženih koronavirusom.

"U bliskoj smo komunikaciji s kompetentnim zdravstvenim organizacijama u Madridu i Nacionalnim odborom za sport. Na sastanku održanom 29. srpnja izrazili smo zabrinutost vezanu uz održavanje turnira zbog povećanog broja zaraženih. Vlada i Zavod za javno zdravstvo savjetovali su nam da ne održavamo turnir jer je nemoguće jamčiti pozitivnu promjenu u sljedećim tjednima. Konačnu odluku donijet će tvrtka Ion Tiriac and Super Slam Ltd., vlasnik licence za turnir", objavili su organizatori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teniska sezona prekinuta početkom ožujka zbog izbijanja pandemije koronavirusa trebala bi se nastaviti WTA turnirom tenisačica u Palermu od ponedjeljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo