IMA TU SVEGA / Teniska legenda iznenadila objavom o Novaku: 'Ovo je druga strana Đokovića, koju morate vidjeti'

Image
Foto: Profimedia

Đoković je posljednjih dana na žestokom udaru dijela javnosti zbog kaosa s deportacijom iz Australije

25.1.2022.
17:19
Profimedia
VOYO logo

Legendarna tenisačica i vlasnica 18 Grand Slamova u singlu i tri u parovima, Chris Evert, podijelila je na Twitteru video u kojem su sažeta dobra djela koja je počinio najbolji tenisač svijeta Novak Đoković.

Đoković je posljednjih dana na žestokom udaru dijela javnosti zbog kaosa s deportacijom iz Australije, covid-potvrdom i kontroverzi vezanih za cijepljenje protiv koronavirusa. Evert je stala u obranu srpskog tenisača i objavila je video u kojem su spojeni razni izvještaju svjetskih medija o tome koliko je i kome Đoković donirao od početka pandemije koronavirusa do sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je druga strana koju ljudi moraju vidjeti", stoji u objavi Evert, koja je inače velika obožavateljica Đokovća, a posebice otkako je deportiran iz Australije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U videu se isto tako navodi sljedeće...

"Đoković je dao donaciju u iznosu od milijun eura za kupnju medicinske opreme za borbu protiv korone u Srbiji, u sklopu koje su nabavljeni respiratori i najmoderniji CT uređaji kako bi se ubrzalo dijagnosticiranje oboljelima od korone, uplatio milijunsku donaciju za borbu protiv korone u Italiji te donirao zakladi za borbu protiv koronavirusa koju je osnovao Rafael Nadal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je postao jedini vrhunski tenisač koji je za borbu protiv korone donirao u tri različite zemlje. Organizirao je besplatno cijepljenje za tenisače na Serbian Openu, gdje su mogli birati cjepiva prema proizvođaču. Prije dvije godine donirao je 25 tisuća dolara Australiji tijekom katastrofalnih požara u toj zemlji", stoji u objavi.

[PROMO] Zavrti kolo besplatnih vrtnji na Arena casinu i preuzmi svoj poklon!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo