SVAKA ČAST: / Nakon posljednjeg uspjeha, Ćorić je sve bliže svjetskom teniskom vrhu

Image
Foto: AFP

Devetnaestogodišnji hrvatski tenisač Borna Ćorić napredovao je šest mjesta i sada je 42. tenisač svijeta na novoj ATP ljestvici.

11.4.2016.
14:12
AFP
VOYO logo

Ćorić je ostao drugi najbolje plasirani Hrvat na ATP ljestvici, a prvi je i dalje Marin Čilić koji zadržao 11. poziciju. Treći najbolje plasirani hrvatski tenisač je Ivo Karlović koji se popeo jedno mjesto i sada je na 30. mjestu, a četvrti je Ivan Dodig koji je napredovao četiri mjesta, s 80. na 76. mjesto. Među 200 najboljih igrača svijeta je i peti hrvatski igrač, Franko Škugor koji je napredovao sa 151. mjesta na 148.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrh tablice nije doživio promjene. Prvi igrač svijeta i dalje je srpski tenisač drugi je Škot Andy Murray, a treći Švicarac Roger Federer., drugi je Škot Andy Murray, a treći Švicarac Roger Federer.

Lučić najbolja

Što se tiče tenisačica, su Hrvatice, osim Ane Konjuh koja je napredovala dva mjesta, pale na najnovijoj WTA ljestvici koja je objavljena u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada Dubrovčanka Ana Konjuh se popela sa 79. na 77. poziciju, dok je Mirjana Lučić pala dva mjesta, sa 74. na 76. poziciju. Donna Vekić je pala tri mjesta is ada je 95. tenisačica svijeta, Ajla Tomljanović je pala sa 106. na 107. mjesto, a Petra Martić sa 131. na 128.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo mjesto drži uvjerljivo američka tenisačica Serena Williams. dok je na drugom mjestu došlo do zamjene. Poljakinja Agnieszka Radwanska se popela s treće na drugu poziciju, dok je Njemica Angelique Kerber pala s druge na treću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo