SUDAR DIVOVA: / Federer prekinuo dva velika Đokovićeva niza

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Švicarac Roger Federer slavio je u dvoboju 2.

17.11.2015.
23:27
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Đoković će u posljednjem kolu igrati protiv Tomaša Berdycha, koji je današnjim porazom od Keija Nishikorija (5:7, 6:3, 3:6) ostao bez šanse za plasman u polufinale. Federer vodi u ovoj skupini s dvije pobjede, Đoković i Nishikori imaju po trijumf i poraz, dok je Berdych oba puta izgubio.

"Poklonio sam mu pobjedu"

Bio je ovo 43. međusobni dvoboj između Federera i Đokovića i 22. pobjeda Švicarca. Zanimljivo je da Srbin nikad nije bio bolji u međusobnom omjeru od Federera, a prvi su put igrali 2006. u Monte Carlu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ima takvih dana kada se ne osjećaš najbolje, čak ni blizu tome. Svaka čast Rogeru na promjenama ritma, stalno mi je slao drugačije lopte. Servirao je vrlo efikasno, a ja sam imao puno neforsiranih pogrešaka. Poklonio sam mu pobjedu, posebno u drugom setu. No, to je sport, ima takvih dana. Dobra je stvar da igra u skupini, pa i dalje imam šansu za polufinale", prokomentirao je najbolji svjetski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj je način prekinuta Đokovićeva serija od 23 uzastopne pobjede. Posljednji je poraz doživio u kolovozu u Cincinnatiju gdje je u finalu izgubio upravo od Federera. Također, imao je Đoković do ovog meča 16 pobjeda zaredom na završnom turniru sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo