STIGLA POMOĆ: / Hrvat i Brazilac u polufinalu mastersa

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo treću će godinu zaredom igrati u polufinalu ATP "mastersa" u Londonu.

20.11.2015.
20:56
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Nakon što je hrvatsko-brazilski par obavio svoj dio posla u dvoboju posljednjeg, 3. kola skupine "Fleming/McEnroe" 3-6, 7-5, 10-6 pobjedom protiv Poljaka Marcina Matkowskog i Srbina Nenada Zimonjića, dočekalo je i pomoć Nizoemca Jean-Juliena Rojera i Rumunja Horije Tecaua koji su u posljednjem susretu skupine sa 6-4, 7-5 svladali Francuze Pierre-Huguesa Herberta i Nicolasa Mahuta.

U polufinalu na Indijca i Rumunja

Dodig i Melo su tako s dvije pobjede i jednim porazom zauzeli drugo mjesto u skupini iza Rojera i Tecaua koji su s tri pobjede prošli u polufinale kao pobjednici skupine. Herbert i Mahut su s omjerom 1-2 završili kao treći, dok su Matkowski i Zimonjić izgubili sva tri svoja susreta u Londonu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig i Melo će u subotu od 13 sati u polufinalu igrati protiv pobjendika skupine "Ashe/Smith", Indijca Rohana Bopanne i Rumunja Florina Mergee, dok će Rojer i Tecau u polufinalu za suparnike imati najuspješniji par svih vremena, američke blizance Boba i Mikea Bryana.

Dodig i Melo će tako treću godinu zaredom igrati u polufinalu "mastersa". Prije dvije godine su izgubili u polufinalu, a lani u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo