SRETAN ZAVRŠETAK KRAĐE U WIMBLEDONU: / 'Stari kreten' javno osramoćen, nepravda ispravljena na genijalan način

Image
Foto: Screenshot

Wimbledon ima mnoga pravila ponašanja kojih se striktno moraju držati natjecatelji(ce), ali i publika na tribinama.

6.7.2017.
8:36
Screenshot
VOYO logo

Po završetku svog meča Jack Sock je, dalje navodi izvor, uočio mladog navijača u drugom redu kako mu plješće i gestikulira da bi želio njegov ručnik. Pokušao je 24-godišnji Amerikanac ispuniti njegovu želju, bacio ručnik u njegove ruke, no onda se dogodila scena koja je razljutila mnoge, uključujući i majku prvog nositelja Andyja Murrayja koja je dotičnom starijem gospodinu poručila da bi se trebao sramiti svog postupka, a ima i onih koji ga nazivaju 'starim kretenom' nadajući se da će ga mnoštvo prepoznati i javno osramotiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je došla i do samog Socka koji je putem Twittera zatražio pomoć u pronalasku dečka kojem je 'nažalost ručnik uzet iz ruku', uz obećanje da će mu potom poslati novi. Priča u konačnici ima sretan završetak, puno sretniji od onog čemu se mladić željan jednog ručnika nadao.

Naime, uključili su se i administratori društvenih mreža US Opena, pozvali i preostale Grand Slam turnire na akciju, ovi se njoj priključili i momak iz Irske, koji se već vratio kući, sada dobiva kompletiran Grand Slam ručnika i Sockov kao jedini kojeg je želio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo