RAZJASNIO NESPORAZUM / Srđan Đoković se oglasio i pokušao objasniti skandal: 'Moja obitelj je preživjela užas rata...'

Image
Foto: screenshot YouTube Aussie Cossack

Snimka pokazuje kako je otac srpskog tenisača pozirao pored čovjeka koji nosi majicu sa Z simbolom i koji drži govor o Rusiji i izražava joj podršku. Srđan Đoković je u kameru poručio "živjeli Rusi". Nakon što se digla hajka, Srđan Đoković se oglasio službenim priopćenjem.

27.1.2023.
8:46
screenshot YouTube Aussie Cossack
VOYO logo

Novak Đoković nezaustavljivo gazi prema finalu Australian Opena, a na tom putu je stradao i Andrej Rubljov kojeg je srpski tenisač lakoćom pobijedio u četvrtfinalu.

Sjajan turnir kojeg igra Đoković zasjenio je skandal koji su uzrokovali srpski navijači. Oni su ispred Rod Laver Arene vješali ruske zastave s Putinovim likom, isticali odjeću sa slovom Z i kokarde. Sukobili su se i sa zaštitarima i policijom te su četvorica uhićena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IZVUKAO ASA IZ RUKAVA /

Najveći Đokovićev navijač se našao u srcu skandala na AO: 'Poznat sam po majicama sa slovom Z'

Image
IZVUKAO ASA IZ RUKAVA /

Najveći Đokovićev navijač se našao u srcu skandala na AO: 'Poznat sam po majicama sa slovom Z'

Također, u srcu skandala se našao i Novakov otac, Srđan koji se pridružio 'slavljenju', a pojavila se i snimka na kojoj se vidi da je Đoković stariji u društvu ljudi koji otvoreno slave invaziju na Ukrajinu.

Oglasio se službenim priopćenjem

Snimka pokazuje kako je otac srpskog tenisača pozirao pored čovjeka koji nosi majicu sa Z simbolom i koji drži govor o Rusiji i izražava joj podršku. Srđan Đoković je u kameru poručio "živjeli Rusi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se digla hajka, Srđan Đoković se oglasio službenim priopćenjem.

"Ovdje sam samo kako bih podržao svog sina, nisam imao namjeru da izazovem takvo pisanje medija i probleme. Bio sam vani s Novakovim navijačima, kao što sam radio poslije svih mečeva svog sina, kako bih proslavio pobjedu i slikao se s njima. Nisam imao namjeru da budem upleten u sve ovo. Moja obitelj preživjela je užas rata i mi samo želimo mir. Kako ne bi bilo nikakvih smetnji na polufinalu za mog sina ili bilo kog drugog igrača, odabrao sam da meč gledam od kuće. Želim sjajan meč i navijat ću za svog sina, kao i uvijek", poručio je otac srpskog tenisača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo