SRDAČAN ZAGRLJAJ HRVATA I SRBINA: / Đoković je biranim riječima govorio o mladom zagrebačkom asu nakon velike borbe

Image
Foto: AFP

Srpski tenisač pun hvale je za mladog hrvatskog asa

18.4.2018.
16:20
AFP
VOYO logo

Nekadašnji svjetski broj 1 Srbin Novak Đoković trebao je čak deset meč-lopti kako bi slomio otpor žilavog Borne Ćorića i sa 7-6 (2), 7-5 svladao hrvatskog predstavnika u meču 2. kola ATP turnira Masters 1000 serije u Monte Carlu.

ĆORIĆ SPASIO DEVET MEČ LOPTI PA IPAK POKLEKNUO: Fantastični Borna pokazao ogromnu mentalnu snagu, ali izgubio od Đokovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam šansu da napravim dupli brejk, ali on je počeo bolje igrati. Tie-break je bio dobar pa sam onda i dobro počeo drugi set. Držao sam svoj servis i stvarao šanse za dupli brejk. Na 5-3 nisam iskoristio nekoliko lakih forehanda, a potom je uslijedio gem s mnogo meč lopti. Ipak, generalno sam zadovoljan načinom na koji sam ostao fokusiran nakon neiskorištenih meč lopti", rekao je Đoković u intervjuu nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novak se vraća u formu i željan je dobrih pobjeda.

"Nije lako, nisam odigrao previše mečeva u posljednjih devet mjeseci. I dalje mi nedostaje igra i više duela. Ovo je bio odličan meč i dobar test jer je Borna u sjajnoj seriji, pun samopouzdanja poslije dobrih izdanja u Indian Wellsu i Miamiju", istaknuo je Nole koji je srdačno pozdravio mladog Zagrepčanina na mreži nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nazvao je Ćorića sjajnom osobom, prijateljem i supertalentiranim momkom.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo