SRBI IZVAN SEBE ZBOG SRAMOTNE ĐOKOVIĆEVE NAGRADE: / 'Ovo je neviđeni skandal, prostački su uvrijedili Novaka'

Image
Foto: Profimedia

'Samo on može lopticom pogoditi sutkinju, zbog toga biti izbačen s US Opena, a da mu to ne bude ni blizu najkontroverzniji potez godine'

21.12.2020.
13:00
Profimedia
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta, Srbin, Novak Đoković, proglašen je "idiotom godine", a tu mu je neslavnu titulu nadjenuo ugledni engleski Daily Mail. Britanski list, odnosno, njihovo uredništvo, proglasilo je Đokovića "covidiotom" godine a pojasnili su to ovako.

"Postojalo je nekoliko kandidata za našu najveću nagradu 'covidiot godine'. Uostalom, stalno se događalo da sportaši krše pravila o izolaciji zbog koronavirusa, a predvodili su ih engleski nogometaši poput Phila Phodena, Masona Greenwooda, Jacka Grealisha, Lylea Walkera i Hudson-Odoija. Ipak, nagrada odlazi u ruke Đokoviću. Samo on može lopticom pogoditi sutkinju, zbog toga biti izbačen s US Opena, a da mu to ne bude ni blizu najkontroverzniji potez godine. Pobjedu mu je osiguralo organiziranje Adria Toura na Balkanu tijekom opće izolacije. Zbog toga je dospio na prvo mjesto covidiot rang-ljestvice", piše Daily Mail pa pojašnjava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

(201012) -- PARIS, Oct. 12, 2020 (Xinhua) -- Novak Djokovic of Serbia reacts during the men's singles final match against Rafael Nadal of Spain at the French Open tennis tournament 2020 at Roland Garros in Paris, France, Oct. 11, 2020.,Image: 562515021, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Žestoke reakcije

"Tamo nije bilo socijalne distance, a uz to su se pojavile snimke zabava na kojima su tenisači uživali u čarima noćnih klubova. Rijetko koga je onda iznenadilo kada je Covid-19 pokosio natjecatelje, uključujući Novaka i suprugu mu Jelenu. Srećom, svi su se zaraženi oporavili, a Đoković je zbog cijele situacije ipak osvojio trofej", nastavljaju u tekstu.

Dakako, na ovu nagradu i napise u Daily Mailu žestoko su reagirali srpski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neviđen skandal, Britanci prostački uvrijedili Đokovića", naslov je to na Blicu, dok B92 kaže: "Britanci pomiču granice, Đoković je kovidiot godine". Kurir pak veli ovako: "Skandal kakav se ne pamti! Britanci stvarno ste pretjerali, Đoković još nije doživio ovakvo poniženje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo