PRIZNANJE NAKON 25 GODINA / Šokantna ispovijest bivše tenisačice: 'Probudila sam se kada me počeo dodirivati, bila sam paralizirana'

Image
Foto: Profimedia

'Kada sam imala 16, 17 godina počela sam se buniti. Nisam više mogla izdržati. Osjetila sam užasan bijes i tugu'

1.9.2023.
11:42
Profimedia
VOYO logo

Bivša tenisačica Selima Sfar ispričala je šokantnu ispovijest o tome koliko joj je težak bio početak karijere. Tunižanka rođena 1977. godine bila je žrtva silovanja.

Image
JEZIVE PRIJETNJE /

Šokantna ispovijest: 'Tri metka su stigla u moju kuću, bojim se izaći na ulicu, ja sam već mrtav čovjek koji hoda'

Image
JEZIVE PRIJETNJE /

Šokantna ispovijest: 'Tri metka su stigla u moju kuću, bojim se izaći na ulicu, ja sam već mrtav čovjek koji hoda'

"Kada sam imala 12 i pol godina bila sam zlostavljana i to je trajalo skoro tri godine", rekla je u uvodu razgovora za L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na pola puta, oko jedan ujutro prvog dana kada sam sletjela u Bordeaux, trener je stao uz cestu i počeo me dirati i raditi mi svašta. Nisam ni znala što se događa. Ništa mi nije bilo jasno. Prije 35 godina bila su drugačija vremena i 12 godina nije bilo isto što i 12 godina sada. Sve što sam znala je da sam bila s jednim od najboljih trenera na svijetu, ‘bogom‘ tenisa u Francuskoj", priča u detalje i nastavlja:

'Bila sam paralizirana'

"Kasno smo došli do njega. Na katu je bila njegova kći i spavaća soba, a ja sam spavala na kauču na razvlačenje dolje. Otišla sam spavati i sat, dva kasnije se probudila kada me počeo dodirivati. Od toga je vrlo brzo prešao na silovanje. Bila sam paralizirana, nisam se mogla pomaknuti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon četiri godine okrenula je novu samostalnu stranicu: "Kada sam imala 16, 17 godina počela sam se buniti. Nisam više mogla izdržati. Osjetila sam užasan bijes i tugu. Nisam više htjela trenirati s njim, nisam to mogla. Odlučila sam otići u London i biti bez trenera. Bila je to radikalna odluka."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je ostavilo velike psihičke posljedice: "Trebalo mi je 25 godina da sebi priznam i 25 godina da javno o tome progovorim. Nemate pojma koliku sam bol osjetila svaki put kada sam to čula i koliko me bilo sram. Tijekom suđenja sam se prisjetila pakla koji sam prošla i crnih misli koje su mi padale na pamet", rekla je Sfar pa dodala:

"Tijekom teniske karijere, svaki put kad sam bila na korak do velike pobjede sam se sledila. Najgore svih tih godina je eliminacija krivnje i srama. Čak su mi i u mojoj obitelji neki ljudi postavljali pitanje zašto nisam rekla ne. To je nešto najgore što sam ikad čula", zaključila je bivša tenisačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo