[FOTO] ŠOKANTAN PORAZ ĐOKOVIĆA U KALIFORNIJSKOJ PUSTINJI: / Neprepoznatljivi Novak divljao na jakom Mastersu

Image
Foto: AFP

Novak Đoković 'divljao' u Indian Wellsu

13.3.2019.
8:13
AFP
VOYO logo

Najbolji tenisač svijeta i peterostruki osvajač Mastersa u Indian Wellsu Novak Đoković, šokantno je poražen u ranoj fazi ovog iznimno jakog i cijenjenog turnira, vjerojatno najjačeg Mastersa od svih. U borbi za osminu finala lako ga je pobijedio veteran (35) Philipp Kohlschreiber, 39. tenisač svijeta, uvjerljivo sa 6-6, 6-4 nakon samo 96 minuta igre.

Image
URNEBESNA ĐOKOVIĆEVA PORUKA DR. IVI POSTALA HIT: /

'Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić...'

Image
URNEBESNA ĐOKOVIĆEVA PORUKA DR. IVI POSTALA HIT: /

'Slušaj, čuo sam da si perspektivan mladić...'

Od početka pokazivao slabosti

Nije to bila dobra predstava Novaka, od početka je pokazivao slabosti. Jako teško se kretao, zastajao da lovi dah. Očigledno su me smetale vrućina i vlaga koji rade probleme igračima na turniru. "Kalifornijska pustinja" ponovno je pokazala zube, a Đoković je eksplodirao nakon toga, u meču parova na turniru sa Talijanom Fabijom Fogninijem u četvrtfinalu protiv Jean-Juliena Rojera i Horija Tecaua koje su na kraju i pobijedili 7-6 (6) 2-6 10-6. Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se jako dobro vidi sva frustracija zbog ranijeg poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Nakon jednog izgubljenog poena sredinom drugog seta iskalio je sav bijes koji se nakupio u njemu i ogradi koja se nalazi iza osnovne linije. Naime, pri rezultatu 3-1 srpski igrač je bacio reket ka zaštitnoj ogradi i tom prilikom je oštetio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Morao sam prijeći preko poraza, razmišljao sam o njemu tijekom meča parova '

Đokovića zbog ovog vrućeg poteza najvjerojatnije čeka kazna.

"Morao sam prijeći preko poraza u prethodnom meču, koji je bio za manje od sat vremena. Da vam budem iskren, razmišljao sam o porazu tijekom meča parova. Nije lako mentalno se spremiti, u tako kratkom roku se 'osvježiti', dovesti svoju koncetraciju i psihu u pravo stanje nakon razočarenja u meču singla", priznao je Novak Đoković na konferenciji za medije nakon poraza, prenosi britanski Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo