SLAVONIJA SE OSJEĆA PREVARENO: / 'Toliko smo se trudili, nije nam jasno da netko ne želi igrati za reprezentaciju'

Image

Osijek će od 3. do 5. veljače biti domaćin 1. kola Svjetske skupine Davis Cupa u kojemu će Hrvatska ugostiti Španjolsku.

26.1.2017.
15:30
VOYO logo

U Osijek je svoj dolazak najavio najbolji španjolski tenisač Rafael Nadal koji se bori za ulazak u finale Australian Opena i tek će se sljedeći tjedan vratiti iz Melbournea, ali njegov nastup nije upitan. Dolazi i njihov drugi tenisač Roberto Bautista-Agut, izbornica Conchita Martinez imat će najbolje tenisače.

Mektić, Draganja, Škugor i Pavić

S druge strane, nastup su otkazali Marin Čilić, Ivan Dodig i Borna Ćorić, svatko iz svojih razloga. Dodig se želi posvetiti i igranju singlova, ne samo parova, Čiliću treba odmor nakon poraza u pet setova protiv Juana Manuela Del Potra u prošlogodišnjem zagrebačkom finalu s Argentinom, Ćorić je ljut na izbornika Željka Krajana koji ga uvrstio u sastav za finale jer se nije dovoljno oporavio nakon ozljede koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će boje Hrvatske braniti, Nikola Mektić, Ante Pavić, Franko Škugor i Marin Draganja, što je, ruku na srce, tek c-sastav, neka se ne uvrijede pozvani tenisači koji su ipak puno slabiji od momčadi koja je prošle godine izborila finale Davis Cupa.

I zato se Osječani osjećaju prevareno, piše Glas Slavonije, tim više jer će u tjednu nakon dvoboja u Davis Cupu, najbolji hrvatski tenisači nastupiti na ATP turniru u Montpellieru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice se prodaju u oglasnicima

Domaćini su pohitali kupiti ulaznice, službeno su rasprodane preko službenog dobavljača, ali ih se lako može pronaći u oglasniku i koštaju 300 kuna za sva tri dana. Naravno, povrata novca nema za kupljene ulaznice.

"I mi smo razočarani zbog cijele situacije", poručuju iz HTS-a, a izbornik Krajan pojašnjava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Marin Čilić vjerojatno najviše osjeća zamor nakon prethodnog poraza u finalu Davis Cupa čemu je posvjedočio i njegov nastup na Australian Openu i doista je zaslužio malo mira i priliku da se odmori i dobro pripremi. Bornu Ćorića još uvijek muči ozljeda koljena, a ozlijeđen je i Mate Pavić što mu onemogućuje nastup u Osijeku", pojasnio je Krajan.

Domaćini su se potrudili, ali najbolje hrvatske tenisače neće vidjeti u dvorani Gradski vrt. Bez Čilića, Ćorića i Dodiga, izgledi Krajanove momčadi protiv Španjolske su vrlo, vrlo tanki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jako smo razočarani'

"Toliko smo se trudili, lobirali i navaljivali da napokon u ovaj dio Hrvatske dovedemo Davis Cup, a zbog ovih otkaza smo dobili jedno veliko razočaranje. Jednostavno, nije mi još jasno kako netko ne želi, bez obzira na sve, igrati za reprezentaciju", kazao je Domagoj Wagner iz TK Olimpije u Glasu Slavonije.

No, Osječani će moći vidjeti jednog od najboljih svjetskih tenisača u povijesti, mamac za gledatelje trebao bi biti Rafael Nadal...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo