ROLAND GARROS POČEO SENZACIJOM: / Ovo se još nikad nije dogodilo, prva igračica svijeta izletjela već u 1. kolu

Image
Foto: AFP, LIONEL BONAVENTURE

Prva tenisačica svijeta, Njemica Angelique Kerber, drugu godinu zaredom izgubila je već u 1. kolu Roland Garrosa. Nju je u nedjelju s uvjerljivih 6-2, 6-2 nadigrala Ruskinja Jekaterina Makarova.

28.5.2017.
16:04
AFP, LIONEL BONAVENTURE
VOYO logo

Lani je po Kerber u 1. kolu u Parizu 'kobna' bila Nizozemka Kiki Bertens. Ovo je prvi put u povijesti da je prva nositeljica ispala na samom startu Roland Garrosa.

Pobjednički povratak Kvitove

Češka tenisačica Petra Kvitova ostvarila je plasman u drugo kolo nakon što je u nedjelju pobijedila Amerikanku Juliju Boserup sa 6-3, 6-2. Ovo je prvi turnir od prošle godine za Kvitovu koja je u prosincu u svome domu napadnuta nožem nakon čega je završila na operaciji lijeve ruke. Kvitova je tek u petak objavila da će sudjelovati na drugom Grand Slam turniru godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvostruka osvajačica Wimbledona (2011. i 2014.) u drugom će kolu igrati protiv Amerikanke Bethanie Mattek-Sands ili Ruskinje Jegvenije Rodine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zapravo nisam imala dosta vremena za treniranje, ne više od dva-tri tjedna, ali sam zadovoljna", izjavila je nakon meča 27-godišnja Čehinja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo