RIZIČAN SEKS: / Poznata tenisačica pala na doping testu - 'Zabranjene supstance ušle su u tijelo tijekom seksa s bivšim'

Image
Foto: Instagram

'Mesterolon je u moje tijelo ušao seksualnim činom s bivšim dečkom'

14.5.2021.
21:52
Instagram
VOYO logo

Ukrajinska tenisačica, trenutno 32. igračica prema WTA ljestvici Dajana Jastremska (20), koja u subotu slavi 21. rođendan, početkom godine suspendirana je zbog pozitivnog doping testa, a radi se o anaboličkom steroidnom lijeku koji se uglavnom koristi u liječenju niske razine testosterona i liječenje muške neplodnosti, a koja je zabranjena i nalazi na popisu WADA-e, svjetske antidopinške asocijacije. Trajanje suspenzije za bivšu WTA 21. igračicu, još je uvijek provizorno dok ITF, svjetska teniska federacija ne donese konačnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neka vrsta kontaminacije'

Jastremska je prihvatila provizornu suspenziju, a nakon što njen slučaj nije prošao na sportskom arbitražnom sudu (CAS), ponudila je svoje objašnjenje priče i otkrila kako se nedozvoljena supstanca našla u tijelu tijekom seksa s bivšim dečkom. Njezin intervju sad prenosi i ostali strani mediji. "Riskantan seks", stoji u pisanju Nijemaca, točnije DerSpiegela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U mojoj su mokraći pronađene vrlo niske razine mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dva tjedna ranije, dobila sam znanstvene informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije koja se dogodila da ja nisam znala za to. Uz to, obaviještena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lijek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih učinaka", rekla je Jastremska i otkrila kako je supstanca ušla u njeno tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Mesterolon je u moje tijelo ušao seksualnim činom s bivšim partnerom'

"Mesterolon je u moje tijelo ušao seksualnim činom s bivšim partnerom. On to negira i laže o tome da ga je moj otac prisilio da pred komisijom to prizna. Nije, a kad smo ga tražili uzorak kose za analizu odbio je to dati i surađivati s nama".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Telegraph piše kako je tenisačev otac, prema bivšem dečku, radio pritisak i nagovarao ga da prizna krivicu. Otac tenisačice tražio je navodno od njega da preuzme krivicu, ali on to nije učinio te je napisao izjavu za Komisiju koja radi na ovom slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ITF je najavio ročište do kraja svibnja kada će se pred komisijom pokušati oboriti ranija presuda o provizornoj suspenziji. Obrana ukrajinske tenisačice vjeruje da će se dokazati kako je mesterolon u tijelo Jastremske ušao tijekom spolnih odnosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo