PRVI SE ZARAZIO NA ĐOKOVIĆEVOM ADRIA TOURU I JOŠ OSJEĆA EFEKTE: / Slavni tenisač progovorio o svojoj teškoj borbi s koronom

Image
Foto: Instagram

Nakon Dimitrova koronom su se zarazili i mnogi drugi sudionici Adria Toura, uključujući i samog Đokovića te Bornu Ćorića

28.7.2020.
9:43
Instagram
VOYO logo

Bugarski tenisač Grigor Dimitrov bio je prvozaraženi među tenisačima na Adria Touru u Zadru, a nagađa se čak i da je baš on bio taj koji je virus i proširio na regionalnom turniru u organizaciji Novaka Đokovića.

Nakon Dimitrova koronom su se zarazili i mnogi drugi sudionici Adria Toura, uključujući i samog Đokovića te Bornu Ćorića koji je protiv Dimitrova i igrao. No, svi su ostali koji su se zarazili već odavno završili svoju bitku s koronavirusom i to uglavnom bezbolno i bez posljedica, ali Dimitrov se još uvijek muči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imao sam problema s disanjem, nisam se osjećao dobro. Bio sam umoran, izgubio sam osjete okusa i mirisa. Mislim da sam imao sve simptome koje možete zamisliti, nimalo zabavno iskustvo", rekao je Dimitrov koji je u međuvremenu odradio i turnir u Francuskoj, ali veli da i dalje osjeća posljedice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam spreman natjecati se na najvišoj razini jer se još nisam potpuno oporavio. Teško sam podnio sve ovo, bio sam kod kuće mjesec dana, više od 5000 sati sam proveo sam. Bilo je puno mentalnih borbi, svašta mi je prolazilo kroz glavu. I sad ne znam kakav će mi biti koji dan. Jedan dan se osjećam sjajno, a onda sljedeći prespavam. Ova stvar je stvarna i moramo poduzeti mjere opreza", izjavio je Dimitrov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo