nerado se prisjeća... / Potresno svjedočenje druge tenisačice svijeta: 'Stavio mi je nož pod vrat, sve je bilo puno krvi!'

Image
Foto: AP Images

Petra Kvitova jučer je svjedočila u slučaju stravičnog napada na nju iz 2016. godine

6.2.2019.
12:03
AP Images
VOYO logo

Češka tenisačica Petra Kvitova u utorak je svjedočila na suđenju protiv 33-godišnjeg Radima Zondra, glavnog osumnjičenika za napad na drugu tenisačicu svijeta koji se dogodio 2016. godine. 

Prema navodima finalistice ovogodišnjeg Australian Opena, spomenuti se osumnjičenik tada pojavio u njenom domu u Projestovu predstavivši se kao serviser bojlera. Kad su se našli u kupaonici, Kvitova je osjetila nož pod vratom. Zgrabila ga je rukom, a oštrica ju je teško ozlijedila. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vrištala sam, krvi je bilo posvuda", izjavila je Kvitova na svjedočenju. Češka tenisačica nije bila sudnici, već je svjedočila iz odvojene prostorije kako bi izbjegla bilo kakav kontakt s osumnjičenim. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga napadaču je ponudila novac, a on je uzeo 10.000 čeških kruna (oko 400 eura). Bude li osuđen, Radim Zondra mogao bi dobiti 12 godina zatvora, a trenutačno služi kaznu za drugi zločin.

Dvostruka pobjednica Wimbledona nije nakon saslušanja u Brnu davala izjave za medije, tek je preko svog glasnogovornika poručila da je sretna što je sve iza nje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo